Ingrediente (20 porții): •225 g aluat foitaj •50 g file de păstrăv afumat •50 g cremă de brânză •1/2 linguriță hrean •1 linguriță mărar •sare, piper •50 g șuncă afumată •rucola •75 g gorgonzola •miez de nucă.

Pateuri rafinate / Foto: Hubert Burda Medien
Preparare:
Întindeți aluatul și tăiați-l în 12 pătrate. Coaceți-le cca. 10 minute la 200º C apoi tăiați-le în două. Amestecați păstrăvul, 25 g brânză, mărarul, hreanul, sarea și piperul. Tăiați șunca și rucola și amestecați-le cu restul de brânză. Amestecați gorgonzola și nucile. Umpleți pateurile.
Poftă bună!
Comments
You may also like
-
19 Jan
Supa de morcovi, supa de mazare – supe colorate
CulinarIti recomand cu incredere aceaste supe, gustoase, colorate si foarte sarace in calorii. O sa ...
-
01 Mar
Bombe de ciocolata cu avocado
CulinarDeserturile pot fi foarte sănătoase, nu doar foarte gustoase. Exact așa se întâmplă și cu ...
-
03 Mar
Prajitura rapida de ciocolata cu biscuiti
CulinarPrăjitura de ciocolată cu biscuiţi este minunată si este gata în doar 30 de minute. ...
-
11 Jul
Tarta cu caise si spuma de migdale
CulinarCaisele si migdalele mer perfect impreuna, iar aceasta tarta cu caise si migdale este perfectiunea ...