Părține negative ale Scorpionilor. Păcatele capitale ale zodiei

01 March of 2020

Scorpionii sunt o zodie cu totul și cu totul aparte. Se spune că daca ai cunoscut un Scorpion vei rămâne veșnic fascinat de forța și puterea acestora, iar dacă nu ai cunoscut încă, nici să nu-ți dorești asta. Scorpionul este o zodie extrem de puternică, iar asta se manifestă din plin în ceea ce am numit păcatele capitale ale zodiei.

1. Secretos și ascuns

Foarte rar vei vedea un Scorpion care face confidențe, sau care spune cuiva secretele lui, sau pe cele care i-au fost încredințate. Până la un punct ar putea fi o calitate, dar dincolo de asta nu vei afla niciodată ceva despre un nativ Scorpion din gura lui. Așa că va trebuie să-ți faci o parere despre el, doar din informații colaterale, din auzite sau din ceea ce spun alții.

2. Gelozia

Gelozia este o demonstrație a lipsei de încredere în propria personaă, dar în cazul Scorpionilor, gelozia este infinit mai mult decât atât. Gelozia Scorpionilor nu vine din neîncrederea în ei, ci din dorința incredibilă de a controla, domina, impune totul celor din jur. Gelozia lor este o trăsătură de caracter de o forță aproape distructivă. De fapt din cauza geloziei absurde față de oricine, Scorpionii pierd enorm în viață.

3. Insensibilitatea

Greu d eimaginat un alt nativ mai brutal în exprimare și opinii decât Scorpionul. Verdictele lui, opiniile lui, părerea despre ceva sau cineva este de o intransigență fără limită. Scorpionul nu știe să spune cu blândețe ceva, iar uneori brutalitatea sa verbală produce răni îngrozitoare. pentru el nu există sensibilitate, nu există îngăduință, nu există critică pozitivă.

4. Manipulator

Scorpionul este un manipulator care poate da roicui lecții. Știe cu o abilitate incredibilă să facă în așa fel încât torul să fie exclusiv după voința lui, chiar dacă este deseori conștient că face greșeli. Un Scorpion va avea mereu armele necesare pentru a întoarce lucrurile în facoarea sa chiar dacă pentru asta va utiliza soluții deloc elegante.

5. Ambițios și inflexibil

Ambiția este o calitate, dar pe fondul inflexibității de care dă dovadă în continuu un Scorpion , ambiția nu mai este un atuu! Cei din jurul unui Scorpion trebuie să facă exact ce vrea acesta și asta poate să fie mai mult decât umilitor, stresant și neplăcut. Doare ce spune, ce crede și ce face un Scorpion este bun, corect, eficient. Atitudinea este extrem de neplăcută!

Citeste si:

Sursa foto: pixabay.com/articol exclusiv online: Otilia Ignat

 

 

 

Comments

comments

Previous:

Părțile negative ale Săgetătorilor. Păcatele capitale ale zodiei

Next:

Zodia Berbecului și tot ce trebuie să știi despre aceasta

You may also like

Post a new comment