(P) Tendințe bijuterii 2021: modele pe care le vei adora

15 March of 2021

Scris de Alina Triboi

Foto: Vladimir Dumbravă; leador.ro

 

Bijuteriile au puterea de a transforma orice ținută și de a atribui mai multă personalitate și splendoare look-ului tău. După un 2020 tulburător avem nevoie de mai multă strălucire pentru a ne readuce la viață. Din acest motiv, ne-am inspirat din ultimele colecții văzute pe podium pentru 2021 și am selectat câteva bijuterii fabuloase de pe buticul Le` Ador, care vor fi la mare căutare anul acesta.

Bijuteriile statement sunt în tendință în acest sezon. Coliere de tip lanț pot transforma cea mai simplă ținută într-una remarcabilă. În comparație cu tendințele trecute, în care se purtau lanțurile fine și subțiri, acum suntem la opusul acestui spectru. În 2021 creatorii de modă au mers pe stilul ”cu cât mai mare, cu atât mai bine”. Se pledează lanțurile masive, vizibile, care să atragă cât mai multă atenție către zona gâtului și a chipului.

le'ador colier

Brățările de tip lanț, bangle și cuff sunt perfecte pentru a complementa ținutele office, de seară, sau pentru a fi purtate în combinații casual. Eleganța oferită de o brățară poate eleva cu ușurință look-ul tău, aducându-ți zâmbetul pe buze de fiecare dată când îți vei admira accesoriile strălucitoare pe care le porți.

le'ador bratara

Perlele au prins popularitate începând cu primăvara trecută, în special formele neobișnuite sau combinațiile eclectice ale bijuteriilor cu perle și lanțuri masive. Perlele au fost reinterpretate în acest sezon, modelele și stilizările îndrăznețe fiind cele mai populare. Expresia ”cu cât mai mult, cu atât mai bine” este încurajată când vine vorba de asortarea mai multor bijuterii cu perle.

le'ador perle

Bijuteriile colorate sunt stropul de viață de care am fost însetați cu toții. Pe podium au fost prezentate o mulțime de accesorii cu pietre colorate, combinate între ele, menite să trezească primăvara în sufletul celor care pledează pentru asemenea bijuterii. Nu vă fie frică să ieșiți în evidență cu aceste alegeri, pentru că sigur veți fi admirată pentru ele.

le'ador inel

Primăvara și vara lui 2021 ne invită să fim strălucitoare și să ne accesorizăm cu diamante. De la bijuteriile de păr văzute în colecția Simone Rocha până la cerceii Chanel, creatorii de modă consolidează ideea că diamantele sunt pentru totdeauna, inspirându-ne să folosim bijuteriile cu diamante în ținutele noastre zilnice, atât de birou cât și pentru cinele romantice servite acasă sau în oraș.

le'ador cercei

Pentru mai multă inspirație, vedeți selecția de bijuterii din aur și argint de pe leador.ro.

Comments

comments

mucenici baneasa

Previous:

Mucenicii Băneasa – rețeta tradițională

sabon

Next:

Festive Roses – un look premium de primăvară by SABON

You may also like

Post a new comment