(P) Te deranjează infecțiile intime dese?

19 March of 2021

Cel puțin o dată în viață, una din două femei se confruntă cu infecția intimă, cu simptome extrem de supărătoare: iritații, mâncărimi sau usturimi vaginale, dureri în timpul actului sexual, scurgeri cu miros neplăcut. Considerat de multe ori un subiect tabu, femeile nu vorbesc foarte deschis despre el.

Infecțiile intime au o rată mare de recurență, iar printre motivele pentru care ele reapar se numără tratamentele cu antibiotice, fluctuațiile hormonale din timpul sarcinii și alăptării sau deficitul hormonal de la menopauză. Tocmai de aceea, atunci când te confrunți cu o infecție intimă, tratamentul trebuie urmat în mod serios.

Gama Mastrelle conține produse special create care previn și tratează infecțiile intime.

Mastrelle

Mastrelle® Flora Plus capsule vaginale este un produs bazat pe un complex prebiotic activ, vitamine şi acid hialuronic. Capsulele inhibă în mod selectiv tulpinile patogene precum Candida albicans, Trichomonas vaginalis şi Gardnerelle vaginalis. Produsul restabilește pH-ul vaginal și reface flora vaginală constituită din lactobacilli, calmează pruritul, iritațiile, usturimile vaginale și combate scurgerile anormale. Poate fi administrat în timpul sarcinii și alăptării.

Conform datelor din literatura de specialitate, creșterea frecvenței infecțiilor vaginale este strâns legată de perturbarea florei vaginale normale și modificarea pH-ului vaginal.

Pentru restabilirea florei vaginale normale, folosește Mastrelle® Symbio capsule vaginale.

Mastrelle® Symbio este un produs bazat pe componente probiotice și prebiotice. Datorită asocierii probiotic-prebiotic, este eficient atât în tratarea și prevenirea candidozei și vaginitei bacteriene, cât și în restabilirea echilibrului florei și pH-ului vaginal, în toate situațiile în care numărul lactobacililor de la nivel vaginal este scăzut, scade recurențele vaginitelor bacteriene și crește eficacitatea terapiei clasice. Poate fi utilizat în condiţii de siguranță în timpul sarcinii și alăptării.

Mastrelle

O bună igienă personală este un prim pas pentru sănătate. Tocmai de aceea, pentru igiena zilnică recomandăm Mastrelle Toujours Intimate Wash, ce curăță delicat şi protejează zonă intimă, menține echilibrul natural al zonei intime externe, calmează iritațiile și reface mucoasa genitală, reducând senzația de disconfort și mirosul neplăcut.

Află mai multe informaţii despre gama Mastrelle pe: www.feminitatepura.ro  sau

www.facebook.com/Feminitate-Pura-657676327647732/

Comments

comments

sabon

Previous:

Festive Roses – un look premium de primăvară by SABON

zambet

Next:

(P) Cum să-ți îngrijești zâmbetul, cartea de vizită a unei danturi sănătoase

You may also like

Post a new comment