(P) Seturile pentru nou-născuţi, cea mai bună alegere în materie de biberoane

30 March of 2021

Alegerea biberonului pentru un nou-născut poate fi o sarcină descurajantă dacă nu ştii ce i se potriveşte mai bine celui mic.

Din fericire, seturile de biberoane, care conţin mai multe sticle şi tetine, pot fi cel mai bun punct de plecare pentru a găsi modelul ideal pentru micuţul tău.

Înainte de a face cumpărături, trebuie să ştii ca bebeluşii sunt diferiţi şi că fiecare preferă o anumită formă, dimensiune sau textură de sticlă şi tetină. Şi, pentru sunt foarte multe oferte, pentru a putea restrânge alegerea la două sau trei modele diferite, ar fi bine să afli mai multe lucruri despre aceste accesorii pentru bebeluşi.

biberoane

Tipurile de sticluţe

  • Sticlele standard – sau tradiţionale, funcţionează bine pentru majoritatea bebeluşilor. Se pot găsi în varianta din sticlă sau din plastic.
  • Sticlele cu gât înclinat – sunt concepute pentru a preveni strângerea aerului în tetină. Facilitează hrănirea nou-născuţilor şi previn apariţia gazelor. Sunt mai dificil de curăţat.
  • Sticlele cu gât larg – sunt mai scurte si au diametru mai mare decât restul modelelor. Necesită o tetină cu bază largă care redă foarte bine experienţa de hrănire la sân. Sunt ideale pentru bebeluşii alăptaţi natural şi se curăţă uşor.

Materiale pentru sticle

În general, seturile de biberoane sunt fabricate din plastic sau sticlă şi fiecare tip are avantajele şi dezavantajele sale. Alegerea materialului cel mai bun este condiţionată de vârsta copilului, dar şi de stilul de viaţă al părinţilor.

  • Plastic – Sticlele din plastic sunt uşoare şi accesibile ca preţ. În urma utilizărilor repetate se pot păta sau zgâria şi trebuie înlocuite periodic. Nu se sparg şi sunt ideale pentru bebeluşii care vor să îşi ţină singuri sticluţa cand sug, dar şi pentru familiile care călătoresc mult.
  • Sticlă – este un material rezistent la căldură şi şocuri. Modelele de biberoane din sticlă sunt puţin mai grele decât cele din plastic şi se pot sparge, dar se curăţa mai bine şi nu se pătează.

Tipuri de tetine

De obicei, seturile de biberoane conţin şi tetine, dar acestea se pot achiziţiona şi separat. Se găsesc într-o diversitate de forme şi tipuri şi pot fi din latex sau din silicon. Acest lucru este util pentru că fiecare bebeluş este unic şi are preferinţe şi necesităţi de hrănire diferite.

Pentru a găsi tetina care funcţionează cel mai bine pentru bebeluşul tău, încearcă mai multe modele, materiale şi dimensiuni diferite.

  • Tetina tradiţională – are forma de clopot, este confecţionată din latex şi este modelul cel mai des întâlnit.
  • Tetina ortodontică – are vârful bombat şi baza plată şi este concepută pentru a proteja bolta palatină a micuţului.
  • Tetina cu vârf plat – are forma asemănătoare sfârcului.
  • Tetina din latex – este moale şi flexibilă, dar se uzează repede şi trebuie înlocuită des.
  • Tetina din silicon – este fermă, plăcută la atingere şi durabilă. Trebuie înlocuită doar odată la câteva luni şi se recomandă copiilor sensibili, predispuşi la alergii.

Acum, după ce ai văzut care sunt opţiunile, îţi va fi uşor să alegi modelele de biberoane şi să găseşti un set complet, cu tot ceea ce ai nevoie din magazinul online yuga.ro! Investeşte inteligent în produse de calitate pe care să te poţi baza mult timp, testează-le pentru a vedea daca se potrivesc necesităţilor şi preferinţelor bebelusşului tău şi abia apoi cumpără mai multe bucăţi!

 

Foto: Unsplash

Comments

comments

astratex cadou

Previous:

(P) Cadou de aniversare sau zi de naștere? Vă vom sfătui ce să-i oferiți prietenei, mamei sau bunicii.

Next:

Care sunt cel mai bune și folositoare aplicații create pentru femei

You may also like

Post a new comment