(P) O firmă de servicii funerare îți este aproape în cele mai grele clipe din viață

12 May of 2020

Deși toate tindem să dramatizăm anumite momente din viață, cum ar fi despărțirea de iubit sau eventuala pierdere a unui job, nimic nu se compară cu decesul unei persoane apropiate, cu atât mai mult cu cât vorbim despre unul dintre părinți. În primul rând, nimic nu ne poate pregăti pentru o astfel de clipă, chiar dacă este vorba despre o persoană foarte în vârstă sau care suferă de boli grave, putând astfel anticipa finalul. Cu toate acestea, moartea lovește întotdeauna pe nepregătite și întotdeauna vom fi surprinse de dispariția unei persoane dragi. În aceste momente, soluția, dacă o putem numi așa, este reprezentată de o firmă de servicii funerare.

În cazul în care ești cea mai apropiată rudă a persoanei trecute în neființă, cel mai probabil vei fi însărcinată cu organizarea înmormântării. Totuși, în astfel de momente, ultimele lucruri la care ești capabilă să te gândești cu limpezime sunt aspectele birocratice și organizatorice legate de înhumare. Prin urmare, te sfătuim să contactezi o firmă de servicii funerare, precum funerarii-bucuresti.ro, care te va ajuta cu toate aceste aspecte. Primul pas este ca, în momentul decesului, să apelezi telefonic casa de pompe funebre, care are program non-stop, iar un reprezentant al acesteia se va deplasa la domiciliul persoanei trecute în neființă, pentru constatarea decesului.

servicii funerare

Apoi, urmează obținerea actelor și a avizelor obligatorii pentru înhumare, dar și procurarea tuturor produselor funerare necesare: sicriul, eventual un capac frigorific, pachete pentru pomană și parastas, coroane și jerbe, monumente funerare etc. În ceea ce privește serviciile funerare oferite de o firmă de pompe funebre profesioniste, acestea includ îmbălsămarea / tanatopraxia, transportul funerar, înhumarea / incinerarea propriu-zisă, dar și consultanța funerară predeces și/sau repatrierea decedaților, în cazuri speciale. Practic, Casa Bucur, al cărei site îl poți accesa mai sus, îți oferă pachetul complet, degrevându-te de orice sarcină organizatorică.

Astfel, tu îți poți petrece în liniște ultimele clipe alături de persoana trecută în neființă, spunându-i ultimele cuvinte, pentru ca ulterior să nu ai de-a face și cu mustrări de conștiință, pe lângă tristețea inevitabilă. De asemenea, în calitate de organizatoare a evenimentului funest, trebuie să te ocupi și de ceilalți participanți, socializând cu ei sau sprijinindu-i, în cazul în care și aceștia suferă din cauza pierderii persoanei dragi. În aceste condiții, firma de servicii funerare se va ocupa de absolut toate aspectele birocratice și organizatorice, asigurându-se că evenimentul este dus la bun sfârșit fără incidente. Drumul de acasă la capelă, apoi la cimitir și la restaurantul unde are loc pomana este unul obositor atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Dacă este pentru prima oară când te confrunți cu decesul unei persoane apropiate, poate fi cu atât mai copleșitor pentru tine și înțelegem din plin dacă simți acest lucru. Însă nu uita că, pe lângă prieteni și rude, ai alături de tine și reprezentanții firmei de servicii funerare, care trec prin astfel de experiențe în fiecare zi. Aceștia îți pot fi alături atât cu produsele și serviciile propriu-zise, cât și cu o vorbă bună la momentul potrivit sau cu o încurajare atunci când totul pare pierdut.

Articol realizat de iAgency

Sursă foto: Unsplash

Comments

comments

lenjerii cocolino

Previous:

Patul tău va deveni un norișor pufos cu aceste lenjerii cocolino!

meli melo

Next:

Din 15 mai, Meli Melo își reîncepe activitatea în magazinele stradale

You may also like

Post a new comment