(P) De ce este iPhone 11 unul din cele mai bune telefoane mobile lansate anul trecut de Apple?

13 January of 2021

Chiar și cu o nouă serie de telefoane Apple, fanii companiei încă investesc masiv în modelul iPhone 11, motiv pentru care, în calitate de pasionați de tehnologie, suntem foarte curioși să aflăm motivele din spatele alegerii lor. De aceea, am făcut puțin research și după un studiu intens al materialelor descoperite, iată care sunt câteva din concluziile la care am ajuns.

Ce este așa de bun la telefonul iPhone 11?

În primul rând, iPhone 11 este un telefon foarte competent la capitolul fotografie, lucru pe care nu-l putem nega nici în prezent, cu toate că au fost deja lansate și alte terminale, mai noi. Lentilele camerei sale principale sunt excelente pentru fotografia pe timp de noapte, iar senzorul ultrawide în mod special este responsabil pentru imaginile foarte detaliate pe care le poți obține cu acest dispozitiv.

De asemenea, nici pentru videoclipuri nu este un telefon deloc de neglijat deoarece atât hardware-ul, cât și software-ul său se pretează la provocări care mai de care mai grele, pe care reușesc să le îndeplinească fără prea multă dificultate.

Ce nemulțumiri avem față de telefonul iPhone 11?

Din păcate, din seria iPhone 11, doar modelele pro dispun de o lentilă 2x telephoto. De asemenea lentila ultrawide nu poate imortaliza imagini pe timp de noapte. Nu există un port USB-C, posibilitatea de încărcare rapidă, iar cu toate că este bun, ecranul telefonului iPhone 11 nu este un OLED.

Părerea noastră generală despre telefonul iPhone 11

Cei de la Apple s-ar putea să fi omis intenționat în cazul terminalului iPhone 11 câteva din caracteristicile care fac din iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max niște terminale de top. Dar “greșeala” se justifică deoarece, spre diferență de acestea, iPhone 11 costă semnificativ mai puțin.

De asemenea, în ceea ce privește autonomia sau abilitățile la fotografie, iPhone 11 nu este nici pe departe un telefon de lepădat, fiind mai mult decât suficient pentru majoritatea utilizatorilor. Mai mult, la fel ca iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max care pot fi dotate cu câte un set de huse iPhone 11 Pro sau huse iPhone 11 Pro Max de la Itelmobile pentru mai multă personalitate, și aspectul lui iPhone 11 poate fi îmbunătățit radical de un utilizator care alege un produs potrivit din colecția de huse iPhone 11, ultra profesionale și cu o rezistență mare la șoc sau la zgârieturi.

Cum a făcut iPhone 11 atâta vâlvă și de ce își merită faima?

Cei de la Apple s-au descurcat exemplar când și-au pus în gând să creeze niște terminale impresionante ca cele din seria iPhone 11 și pentru marea majoritate a utilizatorilor, cea mai bună treabă au făcut-o cu iPhone 11, varianta standard. Faptul că poți cumpăra un telefon de top fără să rămâi apoi cu o gaură în portofel a determinat pe mulți să aleagă iPhone 11 în locul celorlalte variante mai costisitoare. Și până la urmă, ce face un terminal pro să-și merite numele?

Dacă comparăm detaliu cu detaliu telefonul iPhone 11 cu iPhone 11 Pro constatăm că în proporție de 85% este vorba de fix același terminal. Merită să investești într-un iPhone 11 Pro dacă vrei o lentilă telephoto cu 2x zoom optic, nu ești mulțumit de dimensiunile telefonului iPhone 11 sau îți dorești cu orice preț un display OLED. Dar pentru aceste mofturi trebuie și să te pregătești să scoți din buzunar cu 30% mai mulți bani.

Mai mult, dacă ai un simț artistic foarte dezvoltat, suntem convinși că un telefon iPhone 11 ți se potrivește mai bine decât una din variantele sale pro. Nu cunoaștem motivul, dar cei de la Apple par să fie mai creativi când vine vorba de terminale ieftine și astfel, și iPhone 11 este disponibil într-o gamă mai largă, dar și mai atractivă de culori, decât iPhone 11 Pro sau iPhone 11 Pro Max.

De asemenea, dacă ai folosit în trecut un terminal iPhone XR, iPhone 11 îți va trezi un sentiment de familiaritate pentru că la atingere, spatele său glossy din sticlă, la fel ca și restul materialelor folosite pentru acest telefon oferă aceeași senzație ca și carcasa telefonului iPhone XR.

 

Sursă foto: Itelmobile.ro

Comments

comments

vestiar metalic

Previous:

(P) Ce avantaje îți asigură cumpărarea unui vestiar metalic?

fiterman

Next:

Răsfață-te cu arome gurmande și texturi catifelate

You may also like

Post a new comment