(P) Află pentru ce culori să optezi atunci când cumperi haine de copii!

27 November of 2020

Copiii văd lumea prin propriul lor filtru, iar culorile sunt unul dintre aspectele vizuale care îi ajută să înțeleagă mai bine totul. Ei pot conecta amintirile cu o anumită culoare, iar acest lucru facilitează foarte mult procesul lor de dezvoltare.

Se consideră că starea de spirit și comportamentul celor mici pot fi influențate de nuanțele pe care le poartă. Așadar, culorile pe care le alegi în materie de haine copii joacă un rol extrem de important în creșterea lor.

Prin urmare, este de preferat să găsești cea mai bună combinație de culori atunci când vrei să-ți îmbraci copilul. Iată care sunt cele mai simpatice combinații de culori pentru cei mici!

Hainele roz extrem de adorabile

Rozul este culoarea aleasă de multe mămici care vor să-și îmbrace fetele în haine cât mai drăgălașe. Unii ar spune chiar că nu există o culoare mai adorabilă decât rozul în ceea ce privește hainele de copii.

Îmbrăcată în roz și alb, fetița ta va arăta exact ca o gogoșică gata să cucerească lumea cu gingășia ei. Cu toate acestea, în zilele noastre, tendințele au început să se schimbe ușor. Acum este la modă ca și băieții să fie îmbrăcați în roz. Pentru ei, o combinație foarte frumoasă este rozul cu negru sau roz cu albastru.

Strălucitori ca soarele

haine copii

Pentru un look vesel, abordează haine pentru copii galbene. Asociază bluzele de un galben strălucitor cu pantalonași albaștri sau, de ce nu, tot galbeni. Copiii iubesc extrem de mult culorile, așa că nu te sfii să-l îmbraci pe cel mic cu haine de toate tipurile. Din contră, acest lucru îi va oferi o stare extrem de bună și va fi fericit pe tot parcursul zilei.

Albastru ca cerul

Albastrul este o altă culoare “fericită”. Există haine de copii în diferite nuanțe de albastru, așa că ai o paletă vastă din care să alegi. Poți asorta hainele albastre cu piese albe, portocalii și chiar verzi. De asemenea, acesta se completează extrem de bine cu diverse culori pastelate. Până la urmă, culorile sunt la modă, deci nu există niciun motiv pentru care să nu le alegi.

Culori închise pentru îmbrăcămintea copiilor

Nuanțele întunecate nu sunt tocmai preferatele celor mici, pentru că lor le place să fie îmbrăcați cât mai colorat. Însă, există anumite ocazii în care vei avea nevoie de haine puțin mai potolite pentru micuțul tău. Așadar, pentru astfel de situații, alege haine de copii în culori mai închise, precum mov, maro, kaki etc.

Culorile pot fi combinate cu ușurință cu o altă piesă vestimentară albă, spre exemplu. Însă, dacă vrei să experimentezi și alte combinații, iată câteva idei. Măsliniul este o culoare destul de închisă, astfel că o poți asorta cu haine galbene sau piersicii. Movul arată cel mai bine cu alb, roz și galben.

Ar trebui să iei în considerare aceste idei, atunci când cauți hăinuțe pentru copii din magazinul online liloo. Culorile pot fi combinate într-o multitudine de feluri, așa că ar fi timpul să începi să-ți experimentezi toate ideile. Copilul tău va adora modul în care va fi îmbrăcat, iar asta nu va face decât să asigure un zâmbet larg pe fața lui.

 

Sursă foto: Pixabay

Comments

comments

Previous:

FNT 30. Ce putem urmări în ziua a 6a

Next:

FNT 30. Ce putem urmări sâmbătă, 28 noiembrie 2020

You may also like

Post a new comment