(P) Ce avantaje îți asigură cumpărarea unui vestiar metalic?

12 January of 2021

Un vestiar metalic se remarcă printr-o serie de avantaje pe care produsele din alte materiale nu le vor putea oferi niciodată. Este vorba, în primul rând, de rezistența deosebită.

Soliditatea le permite să reziste la orice fel de șocuri, astfel că le vei putea folosi după ani și chiar decenii, fără să poarte nici măcar o urmă a trecerii timpului. Datorită acestui fapt, investiția se dovedește una extrem de avantajoasă.

În plus, aceste produse se remarcă prin versatilitate. Există numeroase tipuri și modele de vestiar, care le fac potrivite pentru medii și întrebuințări multiple: școli, săli de sport, cabinete medicale, farmacii, firme de curățenie sau chiar pentru acasă, unde cu siguranță ai nevoie să depozitezi ceva în condiții de deplină siguranță.

Vestiar metalic compact, cu picioare și o singură ușă

Acest produs se remarcă prin faptul că oferă o bună capacitate de depozitare, fără să ocupe mult spațiu. Greutatea lui este de numai 19 kilograme și are dimensiunile de 30 pe 50 pe 150 de centimetri. Este prevăzut și cu picioare de 15 centimetri, care permit curățarea spațiului de sub vestiar.

Rezistența produsului este garantată de mai multe elemente. În primul rând, structura de rezistență este realizată din tablă de oțel, profilată, de cea mai bună calitate, cu grosimea de 6 milimetri.

Ușile dublu ranforsate sunt dotate cu găuri de ventilație atât în partea superioară, cât și în partea inferioară. Pe lateralele dulapului și pe uși există nervuri longitudinale, pentru o rigidizare sporită. În plus, fantele de aerisire din acoperiș permit o mai bună circulație a aerului.

Dotările obiectului de mobilier îți permit să îl folosești în funcție de nevoile tale. În partea superioară există o bară pentru umerașe iar, la cerere, poate fi prevăzut și cu un suport pentru agățat haina.

Pe ușă există suport pentru etichete. Sistemul de închidere este prevăzut cu două chei, iar mânerul este dotat cu o gaură pentru lacăt. Acum, produsul poate fi cumpărat la prețul de numai 387,99 de lei, redus de la 461,71 de lei.

Vestiar metalic cușetat, cu 20 de compartimente

Fiset metalic

Dacă vrei să depozitezi obiecte și substanțe de mai multe tipuri, care nu pot fi amestecate între ele, atunci ai nevoie de un vestiar metalic cușetat, prevăzut cu cât mai multe astfel de sertare.

Ideal este obiectul de mobilier dotat cu 20 de compartimente diferite, fiecare cu propria ușiță. Are lungimea de 1,20 de metri, lățimea de 50 de centimetri și înălțimea de 1,80 metri. Este prevăzut și cu picioare înalte de 15 centimetri.

Este disponibil în mai multe culori, astfel că pot fi vopsite fie doar ușile, fie întregul dulap. Sunt disponibile două nuanțe de roșu, două nuanțe de gri, precum și culorile galben, portocaliu, albastru și verde.

La cerere, poate fi echipat cu acoperiș înclinat, cu kit picioare reglabile, cu protecții anticoroziune din plastic pentru picioare și cu diferite tipuri de închidere: mâner antiefracție, mâner cu închidere din două mișcări, închidere în trei puncte, închidere cu cifru metalic sau cu cifru electronic, închidere cu monedă sau cheie Master, care oferă posibilitatea de a deschide toate ușile cu o singură cheie.

Prețul acestui vestiar metalic de la Viamond – magazin de birotica si papetarie online este de 2627,99 de lei, redus de la 3728,25 de lei.

 

Sursă foto: Pixabay

Comments

comments

sabon

Previous:

Un nou început alături de Sabon. Ritualul unui an mai bun

iPhone 11

Next:

(P) De ce este iPhone 11 unul din cele mai bune telefoane mobile lansate anul trecut de Apple?

You may also like

Post a new comment