(P) Brățări personalizate cu semnul infinitului. Iată care este povestea din spatele lor!

21 January of 2021

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele tendințe din modă, ai nevoie de câteva accesorii care să reprezinte simbolul infinitului. Acest semn s-a aflat în trenduri pentru o perioadă foarte lungă și nu pare să dispară prea curând din garderoba celor pasionați de fashion.

Acest simbol nu trebuie să acapareze toate ținutele tale. Este suficient să deții un colier sau o brățară care să includă semnul infinitului, cum sunt cele puse la dispoziție de magazinul online BijuBOX – bijuterii din argint personalizate, iar toate ținutele tale vor fi puse în evidență de această alegere extrem de inspirată.

Înainte de a achiziționa brățări personalizate cu semnul infinitului pentru tine sau pentru cei dragi, este important să înțelegi ce reprezintă acest simbol, care este istoria sa și cum îl poți integra cu succes în outfit-urile tale. Descoperă toate aceste informații în cele ce urmează!

Originea simbolului infinitului

Deși simbolul are origini mistice, fiind adesea folosit în cultura tibetană și indiană, cel mai adesea este recunoscut pentru originile sale matematice, unde este folosit pentru a desemna o sumă infinită. Cuvântul provine din limba latină, unde „infinitas” se traduce drept „nemărginit”. Semnul de opt răsturnat a fost folosit pentru prima oară în anul 1655 de către matematicianul John Wallis pentru a indica un număr fără sfârșit.

În cazul în care vrei să îi oferi sufletului tău pereche un cadou aparte, mergi la sigur cu bratari personalizate al căror talisman ilustrează infinitul, un simbol al dragostei eterne. În crucea celtică, acest semn ilustrează iubirea spirituală.

De asemenea, trebuie amintit și Uroborus, șarpele din cultura Egipteană Antică, ce își înghite propria coadă formând un cerc. Astfel, este sugerată ideea de început și sfârșit al unui ciclu, dar și faptul că niciuna dintre aceste etape nu poate exista în absența celeilalte.

Bratari personalizate

Mesajul din spatele unor brățări personalizate cu semnul infinitului

După cum ai aflat, infinitul indică sentimente și experiențe fără sfârșit simbolizând o forță indestructibilă. Nu este de mirare că numeroase branduri apelează la acest simbol când vor să exprime un mesaj cu impact. De pildă, Reese Witherspoon, alături de Avon, a creat brățări cu semnul infinitului pentru campania United Nations Development Fund for Women.

Dacă alegi să porți brățări personalizate cu semnul infinitului, vei beneficia de un accesoriu care simbolizează susținerea femeilor în lupta împotriva discriminării, a violenței și a agresiunii.

Creează propria versiune de brățări personalizate cu semnul infinitului!

Magazinul online BijuBOX îți oferă ocazia de a crea brățări, coliere și pandantive personalizate în funcție de stilul și de povestea ta de viață. Infinitul este un simbol puternic, motiv pentru care este ideal pentru bijuterii care să îți completeze colecția de accesorii ori pentru cele pe care vrei să le oferi în dar cuiva special.

Personalizează brățările cu numele tău, cu un citat motivațional sau cu anumite cuvinte care înseamnă foarte mult pentru tine. Alege modelul realizat din aur sau din argint și poartă-l de fiecare dată când ai ocazia. Imaginația ta nu trebuie să cunoască limite atunci când creezi o bijuterie unică, al cărui mesaj este gravat pe un talisman în formă de semnul infinitului!

 

Sursă foto: freepick.com

Comments

comments

Propolis C

Previous:

Oferă un boost imunității tale cu Propolis C® ImunoComplex

Lirene

Next:

Alintă pielea și învăluie-te în răsfăț exotic: Lirene

You may also like

Post a new comment