(P) Beicevrei.ro, singura platformă online care te învață cum să asociezi vinul cu mâncărurile tale preferate!

30 April of 2020

Nimic nu se compară cu prestanța unui vin roșu delicios proaspăt turnat în pahar. Cu un caracter aparte și o alură de licoare rubinie, ce prinde viață în sticlele rafinate și sofisticate, acest vin rămâne printre cele mai apreciate băuturi din toată lumea.

Dacă și tu îl îndrăgești și vrei să te bucuri din plin de experiența pe care ți-o oferă, asigură-te că faci cele mai potrivite asocieri culinare. Beicevrei.ro vine în sprijinul iubitorilor de gust ca tine și îți pune la dispoziție un ghid structurat pe care să îl parcurgi atunci când vrei să pregătești o masă cu băuturi alese și preparate gustoase.

Spre exemplu, dacă astăzi vrei să mănânci un anumit tip de carne, brânzeturi, fructe de mare sau salate, aici vei descoperi ce vin este partenerul ideal al preparatului tău. Fie că alegi puterea unui vin rosu, fie că preferi delicatețea si rafinamentul unor vinuri rose sau albe, pe Beicevrei.ro vei găsi de toate pentru toți.

Nu doar că nu vei mai pierde timpul să navighezi printre miile de sortimente de băuturi, dar vei descoperi sugestii inedite și foarte interesante, care vor transforma orice masă într-o fantezie a aromelor.

O degustare prețioasă

Nu doar mâncarea este importantă în această expediție a gustului. Dacă vrei să ai parte de cele mai fine băuturi și să ajungi să cunoști măiestria fiecărui sortiment în parte, mai ceva ca un adevărat somelier, nu trebuie decât să parcurgi cu atenție meniul oferit de Beicevrei.ro.

După cum îi spune și numele, aici vei găsi și, totodată, vei putea selecta vinuri în funcție de culoare, țara de proveniență, soiul de struguri sau tipuri de vin. Spre exemplu, să spunem că îndrăgești vinul roșu, însă nu știi prea multe detalii despre celelalte criterii de selecție. Este suficient să alegi culoarea și te vei delecta cu zeci sau sute de produse ale celor mai cunoscute crame.

O masă de 5 stele

Alătură un pahar de vin roșu și bogat în tanini preparatelor nobile pe bază de carne de vită și vei obține echilibrul perfect între arome. Spre exemplu, poti alege vinuri roșii produse din soiurile de struguri Cabernet Sauvignon, Merlot, Fetească Neagră sau Negru de Drăgășani.

Dacă vrei să te delectezi cu preparate din carne de porc fragede și zemoase, trebuie să știi că acestea se potrivesc de minune cu vinurile care nu au tanini puternici și au o corpolență mică sau medie. Astfel, poți alege vinuri Pinot Noir, Fetească Neagră, Merlot sau Cabernet.

Sofisticată și aromată, carnea de miel devine și mai delicioasă dacă este alăturată unui vin roșu Merlot, Pinot Noir sau Fetească Neagră, întrucât aceste sortimente au o corpolență medie și un gust fructat.

Nu uita că și brânzeturile maturate și cu gust intens merg foarte bine cu un pahar de vin roșu, tocmai de aceea e bine să ai mereu pregătită o sticlă din gama ta preferată atunci când vrei să îți servești invitații în stil parizian.

Așadar, acum ai toate informațiile legate de vinuri și mâncărurile tale preferate la doar un click distanță. Pe lângă vinuri, Beicevrei.ro ți-a pregătit și alte băuturi alcoolice pe care le poți consuma responsabil ori de câte ori simți nevoia de o escapadă în lumea bogată a aromelor.

Sursă foto: Unsplash

Comments

comments

united

Previous:

UNITED, inițiativa care unește binele din România!

Plantur 39

Next:

(P) Plantur 39, gama de produse care îți salvează părul

You may also like

Post a new comment