Ostart®Plus – pentru oase sănătoase

23 February of 2021

În sezonul rece stăm mai mult în casă, iar situația pandemică actuală nu ușurează deloc situația. Rărirea plimbărilor și a mișcării, precum și alimentația deficitară pot influența sănătatea, chiar și a sistemului osos. În plus, scade și nivelul de vitamina D produsă de organism în mod natural atunci când ne expunem la soare, iar vitamina D are un rol esențial pentru sănătatea oaselor: face posibilă absorbția calciului și crește densitatea minerală osoasă, prevenind astfel rahitismul și demineralizarea osoasă atât la copii, cât și la adulți.

Alți factori care influențează sănătatea sistemului osos sunt vârsta, dieta vegană strictă sau obezitatea.

Dacă te confrunți cu una dintre aceste situații, este recomandată folosirea suplimentelor:

Capsulele Ostart®Plus Ca + K2 + D3 au o formulă ce respectă principiul ”triunghiului osului sănătos”, având la bază asocierea dintre calciu, vitamina K2 și vitamina D3. Această combinație ajută la funcţionarea optimă a mușchilor și a nervilor, contribuie la coagularea normală a sângelui, protejează sistemul cardiovascular.

ostart

Plicurile Ostart®Plus Ca 1500 + K2 + D3 oferă un aport substanțial de minerale și vitamine (calciu, vitamina Ks și D3) într-o formă de administrare plăcută: plic ce se dizolvă în apă. Formula respectă principiul ”triunghiului osului sănătos”.

Ambele suplimente se recomandă în perioade caracterizate de pierderi de minerale, cum ar fi pierderea masei osoase la persoane în pre- și postmenopauză sau la persoane vârstnice, precum și în cazul pierderilor excesive de lichide și electroliți de exemplu în timpul activității fizice intense sau în perioadele de caniculă.

Află  mai multe informaţii despre Ostart Plus, accesează https://shop.fitermanpharma.ro/?s=OSTART%C2%AE+PLUS

Comments

comments

animale companie

Previous:

(P) Cum pregătim animăluțele de companie de sosirea primăverii. 4 sfaturi utile pentru proprietarii de câini și pisici

mucenici baneasa

Next:

Mucenicii Băneasa – rețeta tradițională

You may also like

Post a new comment