Obține un păr în nuanţe mai deschise în mod natural

19 September of 2019

Obține un păr în nuanţe mai deschise în mod natural – Multe femei iubesc blondul, însă nu ar apela niciodată la vopseaua de păr, din diverse motive, cunoscute de fiecare în parte. Unele consideră că, în urma vopsirii, părul nu mai deține nicio doză de „sănătate”, devine casant, aspru și, în urma procesului, se poate deteriora pe parcurs.

Soluții simple și eficiente

Pentru cele care doresc să obțină nuanțe aurii sau de blond cald, fără a apela la acest artificiu cosmetic, există numeroase metode de a ajunge la culoarea mult dorită. De exemplu, lămâia. Sucul de lămâie, aplicat pe porțiunile de păr unde ne dorim deschiderea acestuia, ajută, treptat, la „decolorarea” naturală.

Pentru acest proces, avem nevoie de o lămâie și o cană de apă caldă, în care stoarcem zeama fructului, apoi omogenizăm totul, amestecând ușor. Pentru cele care au un păr predispus uscării, este necesar puțin balsam de păr adăugat în amestec. După ce aplicăm, lăsăm totul să acționeze cca 30 min, apoi spălăm părul normal.

Folosit frecvent, acest decolorant naural ne va conferi o nuanță frumoasă și discretă de blond.

Mușețel și miere pentru blond luminous

Mierea este foarte cunoscută pentru numeroasele sale beneficii, atât pentru organism, cât și pentru piele și păr. Aplicată la nivelul vârfurilor, nu numai că ajută la repararea firelor despicate, dar le oferă și puțină luminozitate.

Suc de morcovi si suc de sfecla

Poti incerca sa iti colorezi parul folosind un amestec din jumatate de cana de suc de morcovi si jumatate de cana de suc de sfecla. Respectivul amestec se tamponeaza pe parul umed si se tine aproximativ o jumatate de ora, dupa care se va clati cu apa calduta. Operatiunea aceasta de colorare a parului se poate repeta saptamanal, pana la obtinerea nuantei dorite.

Suc de lamaie pentru o culoare deschisa

Utilizarea sucului de lamaie este eficienta pentru decolorarea parului, insa prezinta riscul de a-l usca, astfel incat mult mai recomandata este metoda cu miere. Aplica sucul catorva lamai pe par si tine-l pe cap 15-20 de minute, inainte de samponare.

 

 

Articol exclusiv online
Text: echipa Ioana
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Reduceri la rochiile de ocazie. 5 piese în care merită să investești în această toamnă

Next:

7 povești despre păr. Adevărat sau fals?

You may also like

Post a new comment