SPORTIVI PENTRU SPORTIVI: Generatiile de Campioni!

17 December of 2012

DE 10 ani GRUPUL “SPORTIVI PENTRU SPORTIVI” ORGANIZEAZA INTALNIREA DINTRE GENERATIILE DE CAMPIONI

Clubul Cortina din comuna Corbeanca, Bulevardul Unirii nr. 148 (fosta proprietate Tantareanu) va fi, din nou, gazda intalnirii traditionale, de marti, 18 decembrie 2012, cu mari glorii ale sportului romanesc, sportivi si antrenori la varsta senectutii, nume candva celebre peste care s-a asezat, dureros, uitarea.

Fostele canotoare, Valeria Racila van Groningen, Veronica Cochela si Doina Ignat, campioane olimpice impreuna cu Ivana Iancu, cu sprijinul Fundatiei Olimpice Romane,  organizeaza intalnirea traditionala cu ocazia sarbatorii de Pasti, cu o masa special pregatita pentru ei, si cadouri pregatite de MEGA IMAGE, BURDA ROMANIA, FamilyCARE si Himalaya Herbals.

Ca in fiecare an, de sarbatori, incercam sa daruim un pic de atentie si iubire fostelor glorii ale sportului romanesc. Nu lipsurile materiale sunt cele mai dureroase pentru acesti oameni ci uitarea, cealalta fata a gloriei.

Evenimentul “Sportivi pentru sportivi” are deja istoria sa: în 2002, un grup de campioni olimpici, coordonat de fosta canotoare Valeria Racila van Groningen, la Forumul National  “Femeia- Sportul si Mass- media” au pus bazele un proiect de sprijinire a fostelor glorii ale sportului nostru. Este prima intiativa romaneasca de voluntariat in sport.

Nicolae Nedeff, renumitul antrenor din anii 60-70 a echipei de handbal feminin a Romaniei, Marina Jipa, Vasile Tita, Toma Pradatu, Radu Costinescu, Gheorghe Covaci, Stelian Petrov,  Geta Pitica,  Dr. Octavian Popescu, Viorica Udrescu Rohan, Victor Mociani si Doina Balasa  sunt doar o parte dintre fostii sportivi si antrenori care vor veni la Corbeanca. Multi dintre sportivii  inclusi in program, nu se pot insa deplasa.

Printre invitati se afla, de asemenea, si vaduvele unor fosti sportivi care au disparut dintre noim intre timp.

Multumim sponsorilor care au fost alaturi de fostele glorii ale sportului romanesc, inca de la inceputul proiectului : Clubul Cortina, MegaImage, Burda Romania dar si celor mai noi, “FamilyCARE” si “Himalaya Herbals”.

Comments

comments

Premiile „Drepturile Copilului”, 2012

Previous:

Premiile „Drepturile Copilului”, 2012

Next:

Din prietenie, pentru CAMI

You may also like

Post a new comment