Eveniment Ioana – Cum trecem peste despartiri

08 September of 2015

Despărţiri cu final neaşteptat (de bun!)

Pe 4 septembrie, aici, la noi „acasă“, în redacţia Ioana, ne-am întâlnit cu cititoarele noastre fidele să luăm la puricat subiecte nu foarte vesele – despărţirile, şi felul în care putem lăsa în urmă fără prea multe cicatrici trauma provocată de o relaţie de dragoste sau de prietenie cu termen de garanţie expirat.

Subiect cu greutate, ştim, dar toţi cei prezenţi au fost deschişi, veseli şi optimişti! La tonusul excelent al întâlnirii au contribuit şi cele două invitate speciale: actriţa Nuami Dinescu şi colega noastră Dana Verescu, psiholog.

Nuami a vorbit cu emoţie, înţelepciune şi mult umor despre despărţirile din viaţa sa şi despre lecţiile de viaţă pe care aceste întâmplări i le-au oferit, iar Dana a răspuns pe șleau întrebărilor şi nedumeririlor cititoarelor prezente. A fost o seară caldă, şi la propriu, şi la figurat, un eveniment de suflet ce deschide seria evenimentelor la care ne-ar plăcea să te avem alături în această toamnă.

Nuami Dinescu: “Întâlnirea cu Revista Ioana și citioarele ei a fost ca o întâlnire cu prietenele mele cu care nu m-am văzut de ceva vreme. Am reușit să creăm un climat atât de prietenos, încât, după multe întrebări și discuții nu mai voia nimeni să plece. Mi-a plăcut atmosfera creată de echipa revistei, politețea cu care a fost primită fiecare doamnă care și-a dorit să fie cu noi. Slavă Domnului am reușit să încăpem toate, data viitoare va trebui să luăm o sală mai mare. Asta spune mult, nu? Mi-au plăcut prietenele revistei Ioana și intereseul lor față de temă, adesea presărat cu râsete care sugerau că suntem cu degetul pe rană. E un început frumos al unui proiect menit să ne ajute să ne depășim momentele grele.”

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe www.revistaioana.ro, ca să afli când ne dăm întâlnire data viitoare, cu un pretext sigur la fel de incitant!

Mai multe detalii în următorul număr al revistei Ioana. Vezi foto de la eveniment aici.

Comments

comments

Previous:

Inteligenta emotională, factorul care ne ofera calitatea vietii

Next:

Cei mai frumoși bărbați ai tuturor timpurilor!

You may also like

Post a new comment