Cei mai frumoși bărbați ai tuturor timpurilor!

30 October of 2015

Fie că avem 9, fie 99 de ani, toate suspinăm sau am suspinat după vreun bărbat frumos. Sigur, generațiile se schimbă, dar un bărbat frumos rămâne un bărbat frumos. Am alăcuit o listă a celor mai pregnante sex-simboluri ale vremurilor, din anii 30 încoace.

masculele

ANII 30
Clark Gable (1901–1960) Privire obraznică, o sprânceană ridicată și mustăcioară subțire, atunci la modă. De Clark Gable nu s-a îndrăgostit doar Vivien Leigh în „Pe aripile vântului“ (1939), ci o întreagă gene­rație. Fermecător, plin de viață și iubitor de plăceri, actorul din Ohio a cucerit multe inimi de dive pe la Hollywood și nu numai.

ANII 40
Frank Sinatra (1915 –1998) A avut relații cu staruri precum Marilyn Monroe și a fost căsătorit cu frumuseți ca Ava Gardner și Mia Farrow. „Frankie Boy“ a fost unul dintre cei mai mari și irezistibili entertaineri. 
Spunea despre femei: „Le ador. Dar, ca orice bărbat, nu le înțeleg.“

ANII 50
Elvis Presley (1935 –1977) A fermecat prin muzica rock ’n roll, mișcări sexy din bazin și coafură inconfundabilă.
Marlon Brando (1924 – 2004) Actorul din „The Wild One“ 
devine sex-simbol al anilor ‘50 și simbol al rebelilor.

65_io19_2014ANII 60
Sean Connery (83) „My name is Bond, James Bond …“ Grație combinației unice de umor și coolness, celebrul actor scoțian este considerat de unii cel mai adevărat agent 007.
Paul Newman (1925 –2008) Când apărea pe ecrane, lumina toată sala cu ochii săi albaștri. În plus, a fost unul dintre puținii care au renunțat la comportamentul machist, fără a fi însă mai puțin masculin.
Jean-Paul Belmondo (81) Un Casanova simpatic și rebel, pentru care se luptau cei mai mari regizori ai Franței (François Truffaut sau Louis Malle) ca să-l aibă în filmele lor. Un tip neînfricat, o legendă cu buze senzuale.

ANII 70
Robert Redford (78) Un tip care nu numai că arăta enervant de bine în tinerețe, dar se ține bine și azi. Și e unul dintre cei mai implicați în campanii sociale de la Hollywood.
Alain Delon (78) Cool,
 mai cool, Alain Delon. Este unul dintre actorii căruia i se potriveau mănușă rolurile de erou seducător, smart și în același timp intangibil.

ANII 80
Richard Gere (64) „American Gigolo“, „Ofițer și gentleman“, „Pretty Woman“… – Richard Gere a fost seducătorul romantic al anilor ‘80 și începutul anilor ‘90. Nici nu-i de mirare, pentru că Gere avea, pe lângă un trup de Adonis, și o minte brici. Putea fi și bărbat, și băiat răs­fățat în același timp. O imagine de sex-simbol care-l urmărește până și azi, la 64 de ani. Actorul nu pare deranjat de asta: „Firește că-mi place să fiu considerat feblețea femeilor. La urma urmei, și mie îmi plac femeile.“

ANII 90
Brad Pitt (50) Face parte dintre puținii actori care au fost votați de două ori drept  „Sexiest Man Alive“ (1995 și 2000) și care de 20 de ani încoace încântă încontinuu generații noi (de femei).  Cel mai sexy a fost totuși în anii ‘90, în filme precum „Thelma & ­Louise“, „Interviu cu un vampir“ sau „Seven“. Despre felul în care arată, Brad Pitt glumește: „Sunt genul acela de om pe care îți vine să-l urăști că are gene bune…“

PRIN 2000
George 
Clooney (53) Privire de cocker prietenos, păr grizonant, plus cel mai obraznic zâmbet de la Hollywood  – parcă niciun alt bărbat nu ne accelerează pulsul atât de tare numai prin simpla sa apariție pe ecran. Și nu doar că arată extrem de bine, dar mai acceptă și roluri controversate, nu tocmai de Don Juan.
Robbie Williams (40) În formația Take That, din care a făcut parte în tinerețe, se afla încă în umbra lui Mark Owen, dar ca solist al anilor ‘90 a umplut hale întregi (și inimi) la concertele sale. Părerea lui despre acest lucru: „A fi sexy face parte din jobul meu…“

AZI
Ryan Gosling (33) Un corp divin și o privire care se poate schimba de la sexy și seducătoare la rece și calculată. Frumosul canadian nu este doar unul dintre cei mai atractivi actori, ci și unul dintre cei mai talentați.
Ben Dahlhaus (24) 
De când a fost model pentru un brand de ceasuri, bărbosul Ben a devenit cel mai mare sex-simbol pe internet. Fotografiile sale sunt share-uite zilnic în milioane de exemplare pe Facebook și Twitter, bogat ornamentate cu emoticoane zâmbitoare și cu inimioare.

Ei? Sunteți de acord cu topul nostru sau consoderați că am nedreptățit pe careva?

 

Comments

comments

eveniment ioana cum trecem peste despartiri

Previous:

Eveniment Ioana – Cum trecem peste despartiri

Next:

Maestrului Radu Beligan ( in memoriam)

You may also like

Post a new comment