O nouă colecție feminin-contemporană de la IPEKYOL: toamnă-iarnă 2019-2020

11 December of 2019

Ipekyol, brandul de fashion cunoscut pentru piesele vestimentare feminine și contemporane, lansează o nouă colecție toamnă-iarnă 2019-2020. Colecția se găsește în exclusivitate pe Solmar-shop.ro și conține piese vestimentare care trec testul timpului, fiind mereu actuale.

Piesele de rezistență ale noii colecții IPEKYOL sunt sacourile cu print sau strălucitoare și pantalonii care permit combinații de tipul print-on-print.

Efectul de flashback din anii ’80 este creat cu ajutorul mânecilor argintiu-metalic și touch-urilor de roz, care pot fura privirile la orice petrecere.

Iconice sunt și rochiile cu print floral și pliseuri, care vin în combinații deosebit de feminine cu trench-uri și jachete în culori specifice sezonului.

Nuanțele colecției sunt inspirate din natură. Umbre de portocaliu, vișiniu și culoarea scorțișoarei reflectă tonurile naturale ale acestui sezon.

Crescând în popularitate, nuanțele romantice de mov și roz, cele inspirate din natură – precum verdele, și clasicul duo alb-negru sunt printre cele mai proeminente palete de culoare din Colecția IPEKYOL Toamnă-Iarnă 2019-2020.

Iar pentru accesorizare, trendul sunt mini-gențile de forme geometrice, care să-ți completeze armonios ținutele.

Sau poți alege din accesorii ca cercei, coliere și brățări presărate cu pietre mari strălucitoare. Iar asul din mânecă la capitolul accesorizare sunt eșarfele pe care le poți purta cu trench-uri sau haine de toamnă-iarnă, cu modele care nu fac niciun compromis când vine vorba de eleganță.

IPEKYOL

Inspirată de strălucirea orașului și de tonurile naturale ale noului sezon rece, Colecția IPEKYOL Toamnă-Iarnă poate fi descoperită pe Solmar-Shop.ro

Sursa foto: IPEKYOL

Comments

comments

genti femei

Previous:

Geanta este accesoriul care te definește

incaltaminte femei

Next:

Cu ce te încalți la prima întâlnire – 4 secrete de stil

You may also like

Post a new comment