O femeie puternică preferă să fie singură

28 February of 2020

O femeie puternică este adesea descrisă ca o ființă incredibilă, curajoasă și calmă, aprigă și încrezătoare, ambițioasă și deșteaptă. Puterea ei provine din numeroasele lupte pe care le-a dus în viață. O femeie puternică este conștiență de valoarea ei și se simte bine singură.

Nicio femeie puternică nu își va pierde timpul cu lucruri și oameni care nu merită acest lucru și își prețuiește propria stare mentală, emoțională și fizică. O femeie puternică va cauta întotdeauna o persoană dispusă să meargă alături de ea în viață, care să o aprecieze și care va rămâne cu ea indiferent de circumstanțe.

De aceea, acest tip de femeie știe că decât să facă parte dintr-o relație nesănătoasă în care problemele cu partenerul sunt de esență, mai bine rămâne singură, fără să sufere, căci va aplica principiul: ce-am avut și ce-am pierdut.

O femeie puternică nu își va încredința fericirea în mâinile altcuiva. Își cunoaște valoarea și nu va fi niciodată cu cineva care nu vede toate aceste lucruri legate de ea. O femeie puternică se bucură de beneficiile independenței și are demnitatea de a nu se abate de la aceste principii.

O femeie puternică știe exact ce își dorește în viață și cum să ajungă acolo. Ea este puternică și selectivă, înainte de a permite cuiva să se apropie de ea.

Așadar, dacă ai norocul să te afli în cercul ei de apropiați, ea te va ajuta să îți atingi obiectivele, astfel încât să poți profita la maximum de viața ta.

Conform unui studiu britanic din 2017, 61% dintre femeile singure afirmă că sunt mulțumite de statutul lor, comparativ cu 49% dintre bărbații singuri. Numeroase femei își dau seama că succesul lor în viață nu se bazează pe statutul lor marital și pot fi perfect fericite și pe cont propriu.

Ele își dau seama că ar prefera să rămână singure în loc să fie într-o relație toxică. Nu au nevoie de un partener alături de care să se bucure de frumusețea vieții și nu le este frică să fie singure.

De fapt, multe femei singure ajung să fie mai fericite decât cele aflate în relații, întrucât au învățat că puterea fericirii este în ele însele.

Citeste si:

sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

relatie toxica

Previous:

Puncte de cotitură care să te facă să-ți reevaluezi relația

Next:

Totul despre sex. Răspunsuri la întrebări ”rușinoase”

You may also like

Post a new comment