Vrei să slăbești? Consumă pomelo

25 January of 2017

Fruct originar din Asia, pomelo este considerat o varietate de grepfrut, fiind cel mai mare din categoria citricelor. În afara altor beneficii pe care pomelo le aduce organismului, medicina chineză tradiţională îl recomandă în curele de slăbire.

Bogat în vitamine şi minerale, acest fruct exotic ne ajută să ne menţinem tineri şi sănătoşi. Este suficient să mâncaţi o jumătate de pomelo pe zi pentru a vă asigura necesarul de vitamina C. De asemenea, pomelo conţine vitaminele A, B3, B5 şi P, dar şi calciu, potasiu şi magneziu, după cum spun specialiștii.

Dietă sănătoasă şi eficientă

Pentru a pierde din kilogramele acumulate în plus şi a vă redobândi silueta, puteţi recurga la o cură cu pomelo în care cantităţile de fruct consumate se modifică la fiecare două zile. În primele două zile de dietă mâncaţi la micul dejun un astfel de fruct, iar în următoarele două consumaţi câte unul dimineaţa şi seara. În următoarele două zile, trebuie să mâncaţi doar pomelo. Persoanele care rezistă tentaţiilor pot consuma acest fruct vreme de patru zile. După aceea, în următoarele două zile, consumaţi pomelo la micul dejun şi cină, iar în următoarele două, doar la micul dejun.

Afla mai multe AICI

Citeste si:

Comments

comments

Previous:

Top 10 cele mai bune ceaiuri de iarna

Next:

Alb sau brun. Care-i diferența?

You may also like

Post a new comment