(P) Unisol lansează “Unisol bun în prăjituri”

22 April of 2016

Unisol bun în prăjituri, un produs unic pe piața din România, este uleiul ideal pentru prepararea prăjiturilor de casă.

Probabil că și tu vei prepara prăjituri pentru Florii și Paște – mai mult de 60% dintre români preferă dulciurile, potrivit unui studiu realizat în anul 2015, iar uleiul este unul dintre ingredientele necesare în orice rețetă. Bunge Prio, producătorul cunoscutei mărci Unisol, lansează Unisol bun în prăjituri, care aduce noutatea în rețetele dulci, preparate cu ulei, ale românilor. Uleiul de floarea-soarelui de calitate superioară, îmbogățit cu gust de unt, devine astfel aliatul oricărei gospodine și fiecărui iubitor de dulce, îmbogățind gustul unei varietăți de prăjituri, chiar și în perioadele de post.

Ulei de calitate superioară, pentru deserturi mai gustoase

Cu o tradiție de peste 10 ani, Unisol este prima marcă de ulei de primă presă de floarea-soarelui din România și continuă să susțină categoria de ulei, încurajând folosirea ingredientelor naturale care dau gust și savoare mâncărurilor preparate în casă.

Noul produs, Unisol bun în prăjituri, creează o nouă oportunitate de consum a uleiului, fiind ideal pentru prepararea a numeroase tipuri de deserturi: cozonac, chec, brioșe, cornulețe, biscuiți sau torturi, chiar și rețete de post.

Pentru a păstra intacte proprietățile și gustul, produsul este îmbuteliat în ambalaj de sticlă de 0.5L, cantitate suficientă pentru aproximativ două rețete, iar capacul dublu cu picurător, dozează curgerea uleiului, pentru o utilizare mai ușoară.

Bunge Prio, un lider care inovează

  • Bunge are o tradiție de peste 14 ani în România, fiind o companie permanent preocupată de calitatea produselor sale și de inovație în categoria de ulei alimentar;
  • Bunge Prio este singurul producator cu 5 mărci în Top 10* valoare mărci uleiuri pentru gătit, in România;
  • Mărci cu tradiție pe piață au fost permanent reinventate de Bunge pentru a răspunde atât nevoilor consumatorilor, cât și schimbărilor din domeniul nutriției și sănătății;
  • Portofoliul complet al Bunge Prio include nouă mărci, cele mai importante fiind: Floriol, Unisol, Raza Soarelui, Ulvex si Unirea în România, dar și Kaliakra în Bulgaria.

*Conform informațiilor puse la dispoziție de Retail Zoom, în baza raportării centralizate petru anul 2015, din universul de retaileri internaționali monitorizat.

Comments

comments

Previous:

3 retete simple si rapide pentru masa de Paste

Next:

Prăjitura în cană, desertul delicios şi simplu de făcut pe care trebuie neapărat să-l încerci

You may also like

Post a new comment