Ce beneficii ne aduce carnea de porc

06 December of 2016

Tot mai multe persoane, din dorinţa dea se hrăni cât mai sănătos şi mai echilibrat, decid să excludă carnea de porc din meniu. Însă specialiştii în medicină tradiţională chineză ne sfătuiesc să o consumăm cu moderaţie şi ne explică beneficiile ei.

Carnea de porc nu ar trebui exclusă din alimentaţie, ci doar redusă cantitativ. Este foarte adevărat că unele persoane mănâncă zilnic preparate din carne de porc, în special carne grasă, şi, în acest caz, riscul de apariţie al bolilor cardiovasculare este sporit. „Însă nu trebuie să uităm că untura de porc elimină toxinele din corp şi tratează constipaţia”, explică Adrian  Florea, specialist în medicină tradiţională chineză (www.qitaky.ro.)

Normalizează digestia

„Nu este  ideal să renunţăm la carnea de porc, dar este necesar să nu ne bazăm doar pe ea. Nu doar că are gust bun, dar are şi proprietatea de a regla digestia. Persoanele care suferă de constipaţie cronică trebuie nu doar să includă carnea de porc în meniu, ci  trebuie să  bea zeama în care au fiert 500 g de carne de porc”, susţine Adrian Florea.

Afla mai multe aici

Citeste si:
Carnea de pasăre, o multitudine de gusturi
Rețete cu carne tocată

Comments

comments

Previous:

5 fructe de iarna, 5 portii de sanatate

Next:

Sarbatori fara kilograme in plus. O strategie eficienta!

You may also like

Post a new comment