Atenție! Aceste trei alimente înrăutățesc acneea

16 February of 2017

Aneea afectează, în medie, șapte din 10 persoane. Fie că apare în adolescență, fie mai târziu, această afecțiune nu este deloc plăcută și poate duce chiar la depresii puternice și stări de anxietate.

În lumea medicilor au apărut, de-a lungul timpului, o mulțime de metode de a combate acneea. Însă tratamentele medicale nu sunt întotdeauna de ajuns. Un regim alimentar sănătos poate ajuta pielea să-și redobândească frumusețea și aspectul plăcut. De asemenea, atunci când introduci noi alimente în dieta zilnică, este bine să fii atent la posibilele schimbări ce pot să apară la nivelul tenului. În acest fel vei cunoaşte cu exactitate ce alimente îţi provoacă reacţie acneică.

Dacă te confrunți cu acnee și deja urmezi un tratament, iată și câteva alimente pe care nu trebuie să le incluzi regimul tău alimentar, pentru ca efectele tratamentului să fie cât mai eficiente.

Căpșuni

Deși sunt foarte iubite, aceste fructe dulci pot duce la erupții cutanate și la apariția sau înrăutățirea acneei. Pot fi totuși consumate în cantități foarte mici sau înlocuite cu afine sau mure, fructe bogate în antioxidanţi, polifenoli şi fibre.

Afla mai multe AICI

Citeste si:

Menta vindecă acneea

Scapa de acnee cu ozonoterapie!

Acneea adultului, un mister în lumea medicală

Comments

comments

Previous:

Alb sau brun. Care-i diferența?

Next:

Totul despre „tăierea stomacului” şi alte metode care garantează slăbirea

You may also like

Post a new comment