Întâmplări de… dormitor

17 November of 2011

Foto: Fotolia

Aveam la un moment dat un prieten… dar și un amant cu care făceam diverse nebunii. Ca de exemplu să ne legăm unul pe altul. Într-o zi amantul meu mi-a adus cadou o eșarfă neagră cu care m-a legat apoi foarte artistic și fedeleș. Și când eram noi mai în toiul jocului amoros, numai sună prietenul meu, care era jos și voia să știe dacă prefer vin alb sau roșu. Panică! Am încercat zadarnic să desfacem repede nodurile eșarfei – până la urmă a rezolvat-o el cu o foarfecă, s-a îm­bră­cat în grabă și a dispărut. Și nici n-am mai călcat strâmb de-atunci. (Medeea, 38)

Ne-am gândit cu soțul meu să mai alternăm locurile și am decis să o facem în baie.   Cu spumă, lumânări și vin în cadă. Toate bune și frumoase, doar că la un moment dat nu prea mai aveam loc de ac­țiune. Soțul s-a așezat pe mar­ginea căzii, eu urmând să mă așez pe el. Din păcate, am alunecat, am căzut peste el și mi-am luxat glezna… (D.T.)

Hotărâserăm eu și prietenul meu de atunci să petre­cem o noapte în natură, cu cortul. Am descărcat totul din mașină, am instalat cortul, am dat gata o sticlă de vin și…  au început să ne bâzâie țânțarii. Atât de rău, încât nici la foc, nici în cort nu mai puteam sta și, până la urmă, am petrecut o minunat de inconfortabilă noap­te în mașină. (Lia)

Eram pe la primele în­tâlniri cu viitorul meu soț, când m-am gândit să-mi fac o coafură intimă mai fistichie. Chiar i-am șoptit la un moment dat iubitului că am o mega-surpriză pentru el. Marea surpriză însă s-a transformat într-un coșmar când am constatat amândoi că mă iritasem îngrozitor și că nici nu se mai punea problema de sex pasional… (Anonimă)

Eram cu prietena mea în fața casei ei, în mașină, o condusesem de la o cină romantică. Ai ei stinseseră lumina deja și noi am mai rămas să ne „zbenguim“ un pic în mașină. Totul a fost OK până când unul din noi a atins din greșeală instalația de muzică – și s-a auzit brusc în toată curtea cum urlă Sting din boxe. Normal că s-a aprins și lumina și a ieșit tatăl fetei la fereastră. Noroc că ne-am retras la timp… (Dan, 23)

Comments

comments

Previous:

6 motive sexy să faceți dragoste în noaptea asta

Next:

Cât de departe ai merge?

You may also like

Post a new comment