Trucuri vestimentare utile pentru a masca șoldurile late

21 October of 2016

Multe femei se confruntă cu probleme legate de șolduri late, chiar dacă au ori nu kilograme în plus. Efectul de „grăsime” poate apărea, inestetic, pe zona șoldurilor și, automat, se conturează imaginea de „colăcei”. Iată câteva idei vestimentare care te pot salva, dacă te numeri printre femeile cu șolduri late!

EVITĂ aplicațiile din zona șoldurilor

Orice ținută la care ai alege să apelezi trebuie să evidențieze zona decolteului sau a umerilor. În acest caz, trebuie să știi că este ideal să eviți imprimeurile de orice fel, paiete sau alte aplicații de orice fel în zona șoldurilor, tocmai pentru a nu atrage atenția privitorilor asupra zonei pe care nu dorești să o expui.

Rochii potrivite pentru tine!

În ceea ce privește rochiile, trebuie să iei în calcul faptul că dacă natura te-a înzestrat cu șolduri late, nu este cazul să eviți aceste piese vestimentare. Dacă sunt alese cu grijă, rochiile pot transforma orice siluetă în una perfectă. De exemplu, femeile cu șolduri late trebuie să evite rochiile cu bretele. Cel mai potrivit tip de rochii pentru aceste siluete sunt cele retro, cu o croială ușoară și vaporoasă, care vor pune în evidență parte superioară a corpului, mai ales decolteul.

Afla multe alte trucuri AICI

Citeste si:

  1. Retro din nou la modă
  2. Inul, un material răcoros și mereu la modă
  3. Trebuie să vorbim despre orice?
  4. Fusta midi, potrivită la orice vârstă

 

Comments

comments

Previous:

Ghidul implanturilor: rotund sau anatomic, sub muşchi sau deasupra?

Next:

Vedetele ne învață cum să ne îmbrăcăm dacă avem sânii mici pentru a arăta perfect

You may also like

Post a new comment