Ținute electrizante! Iată cum poți fi în trend în vara lui 2016

07 July of 2016

De cele mai multe ori, moda ne dă mari bătăi de cap, fie că este vorba de femei sau de bărbați. În vara aceasta, femeile ar trebui să țină cont că stilul etno-gipsy revine în tendințe și că aceste articole pline de culoare și frumusețe constituie un must have al sezonului estival.

Temperaturile ridicate și-au făcut simțită prezența, iar garderoba noastră trebuie să conțină articole vestimenare cât mai sumare și mai vaporoase și să înglobeze o multitudine de culori îndrăznețe. De cele mai multe ori, femeile evită culorile aprinse de teama de a nu fi catalogate sau percepute greșit de societate. Nimic mai eronat! Culorile, la fel ca și tatuajele, comportamentul sau genul muzical preferat redau personalitatea fiecărui individ în parte și îl propulsează spre definirea acestuia în societate. De-a lungul timpului, tendințele vestimentare s-au schimbat foarte mult și au căpătat elemente noi, fiind, practic, „actualizate”. Unele dintre acestea au suferit transformări uriașe, dar au reușit să-și păstreze ideea principală care le-a lansat în lumea modei și elementele definitorii propriu-zise.

2016, anul stilului etno-gipsy

Culorile vibrante ale acestui stil încă există în garderoba doamnelor. Articolele vestimentare ale acestei categorii, puțin mai îndrăznețe, ce-i drept, se asortează de minune cu hainele simple, de preferat pe alb sau pe negru. Stilul gipsy a poposit de foarte multe ori în stilurile anilor precedenți, însă de această dată se pare că este vorba de ceva mult mai puternic și mai evident.

Baticele și gențile, accesorii nelipsite

Printre elementele de rezistență ale acestui stil se regăsesc cele mai îndrăgite articole, și anume gentuțele și baticele. Purtate la o ținută simplă, pot scoate din tipar orice femeie care știe ce vrea și care este stăpână pe stilul vestimentar pe care îl abordează și care o definește. Pline de culoare, paiete sau broderii, piesele gipsy reprezintă părăsirea stilurilor clasice în ceea ce privește asortarea hainelor și trecerea la un alt nivel, mai nonconformist.

Colierele întregesc orice ținută

Este bine de știut că nicio ținută nu poate fi completă fără un accesoriu care o scoate din anonimat și generează admirația celorlalte femei. Așa cum bine știm, stilul etno-gipsy înglobează o mulțime de articole vestimentare, dar și o varietate largă de accesorii. Colierele masive, viu colorate și accesorizate cu sute de mărgeluțe și ciucuri reprezintă ceea ce putem numi „all we need” (n.r. – tot ce avem nevoie). Vestimentația trebuie, în primul rând, să fie dominată de amprenta personală a fiecărei femei, pentru a scoate în evidență modul în care se prezintă aceasta. Astfel spus, colierele realizeză acest lucru într-o manieră extrem de simplă și poți fi sigură că dacă abordezi acest stil gipsy sau ai chiar și un singur articol din această categorie vestimentară, cu siguranță că nu vei trece neobservată.

Afla mai multe AICI

Comments

comments

Previous:

Cum să te îmbraci pentru a masca kilogramele în plus. Trucurile care pot modela orice siluetă

Next:

Canoanele modei te pot transforma în pacient

You may also like

Post a new comment