(P) Cum să alegi corect o geantă din piele – sfaturi și recomandări

04 January of 2019

Înnoirea colecției de genți este o activitate extrem de plăcută pentru orice femeie. Pe lângă estetica aparte și modul în care completează o ținută, gențile reprezintă cele mai funcționale accesorii din garderobă, cu ajutorul cărora pot fi purtate zilnic toate obiectele necesare.

Printre atâtea colecții de genți de damă, tendințe, forme și culori, poate fi destul de greu de luat o decizie de achiziție. Dar alegerea se simplifică cu mult dacă se ține cont de anumite lucruri: material, culori, preț etc.

Cum se poate alege corect o geantă damă?

În general, există multe criterii de achiziție când este vorba despre accesorii și genți, mai ales din perspectiva gusturile personale, însă pentru siguranța unei alegeri corecte, prezentul ghid poate fi extrem de util:

  • Calitate

Există un număr mare de magazine, fizice și online, care produc și/sau comercializează haine, încălțăminte și genți, astfel că diferențierea acestora ar trebui să fie făcută în funcție de calitatea materialelor utilizate și estetica finisajelor.

În ceea ce privește gențile, este deosebit de important ca acestea să fie fabricate din materiale de calitate. În acest sens, de remarcă poșetele de damă din piele, materialul din care sunt create asigurându-le o durată mai mare de viață, o rezistență sporită, o întreținere facilă și un aspect deosebit.

  • Forme și culori

Chiar dacă reprezintă o chestiune care ține de preferințe, dimensiunea ideală a unei genți trebuie stabilită conform obiectelor purtate zilnic, la locul de muncă, la facultate sau la cumpărături, precum și în funcție de înălțime și siluetă.

În privința culorilor, este important ca geanta sau gențile achiziționate să se asorteze și cu restul garderobei. Principiul conform căruia geanta trebuie să fie purtată cu încălțăminte în aceeași culoare nu mai reprezintă un reper de achiziție. Cu toate acestea, o geantă de damă trebuie sa funcționeze echilibrat din punct de vedere cromatic, ca și restul elementelor vestimentare și accesoriilor integrate într-o ținută.

  • Confort

În afară de calitatea genții – materialul de bază și materialele auxiliare – funcționalitatea unei poșete este determinată de compartimentare și de prezența buzunarelor care se închid cu fermoar.

La fel de importante sunt și baretele și opțiunile în care geanta poate fi purtată. Aceste detalii sunt alese în funcție de preferințe și stil, necesitând o atenție aparte astfel încât să asigure un grad ridicat de confort.

  • Versatilitate

În mod evident, ocazia dictează ținuta și accesorizarea, respectiv modelul de geantă care poate fi purtat. În mod ideal, orice femeie își va întregi colecția de genți astfel încât să fie pregătită pentru orice context și eveniment: geantă office, geantă tip poștaș, geantă ocazie, clutch, rucsac, geantă pentru laptop, geantă pentru plajă etc.

  • Preț

Prețul, că vrem sau nu vrem, ne influențează cu mult alegerile. În ceea ce privește gențile, prețurile diferă de la un model la altul, în special în funcție de firma care le produce. Gențile din piele naturală vor avea mereu prețuri mai mari față de cele din piele ecologică, însă se vor dovedi cea mai bună alegere mai ales când vine vorba de durabilitate.

Zevo – magazinul tău de genți!

Atunci când vine vorba despre genți, tot mai multe femei se îndreaptă către modelele care, grație materialului din care sunt confecționate, fac față cu succes probei timpului și au un aspect ușor de integrat în mai multe stiluri vestimentare.

Mai exact, își îndreaptă atenția către gențile din piele naturală, extrem de iubite pentru caracterul versatil și pentru prestanța pe care o oferă oricărei ținute. Le caută în magazinele marilor producători, în outlet-uri și, mai nou, în online, nelăsându-se derutate de multitudinea modelelor existente.

Pe zevo.ro se găsește o gamă variată de modele de genți de damă din piele naturală, confecționate astfel încât să se preteze și celor mai exigente cerințe. Materialele provin din Italia și, grație talentului artiștilor, ajung să creeze genți de o frumusețe aparte, care cuceresc prin liniile fine, prin eleganță și bun gust.

Comments

comments

Previous:

7 greșeli de styling care îți strică outfitul. Si cateva sfaturi indirecte

bani pentru haine

Next:

Trucuri care te vor ajuta să-ți economisești banii pentru haine

You may also like

Post a new comment