Eveniment! Make-up Evening by revista Ioana

10 November of 2015

Evenimentele pentru cititoarele revistei Ioana continuă cu o altă seară specială! Miercuri, 18 noiembrie, te invităm la make-up evening împreună cu make-up artistul Carmen Dincă, la clinica aBeauty, din București, strada Strada Nicolae Caranfil 61 C.

Carmen Dinca

Te așteptăm începând cu ora 18.00 să afli de la specialistul clinicii aBeauty cum să îți pregătești tenul pentru a avea un machiaj cât mai rezistent. Carmen Dincă, make-up artist, îți va da sfaturi și sugestii despre machiaj: ce se poartă, cum îți realizezi un machiaj de zi simplu și rapid și cum să strălucești seara la un eveniment special.

Inedit la evenimentul revistei Ioana: două dintre participante vor beneficia de câte un machiaj realizat chiar de Carmen Dincă!

Încheiem seara cu vouchere cadou la aBeauty clinique și o sesiune foto alături de invitați și echipa Ioana.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Grăbește-te să te înscrii!

Ioana – te îndrăgostești de ideile ei!

Cum te înscrii: pe //www.revistaioana.ro/ în formularul de înscriere de mai jos.

Revista Ioana este editată de Burda România.

Partener eveniment: aBeauty clinique

După înscriere, vei primi pe e-mail confirmarea și detaliile necesare participării la eveniment.

SC BURDA ROMÂNIA SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal: numele, prenumele, adresa, numărul de telefon, în scopul formării unei baze de date. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la SC BURDA ROMÂNIA SRL, trimisă la adresa București, sector 3, Bd. Decebal, nr. 25-29, Olympia Tower, etaj 3. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției. Aceste date pot fi utilizate pentru acțiuni publicitare viitoare, fără alte obligații sau plăți. Participanții la eveniment declară că sunt de acord ca datele lor să fie prelucrate și să intre în baza de date a companiei SC BURDA ROMÂNIA SRL și sunt de acord să primească materiale informative prin SMS, e-mail, poștă sau alte mijloace de comunicare de la SC BURDA ROMÂNIA SRL și de la partenerii săi selectați cu grijă.

Comments

comments

Previous:

Cizme de cauciuc. De ce le iubesc femeile

Next:

Beauty Kit Marie Claire, kitul tau de frumusete

You may also like

Post a new comment