Dresscode-urile pe înțelesul tuturor

17 September of 2015

Industria fashion e din ce în ce mai creativă, și nu mă refer doar la fabuloasele ținute din colecțiile celebrilor designeri, ci la noile coduri vestimentare inventate de curând și răspândite pe mai toate invitațiile la evenimentele mondene importante.

Dress code: 
 Creative Black Tie
Ținuta este elegantă. Poartă o rochie de cocteil, 
de preferat lungă până în pământ sau cel puțin până sub genunchi, la care asortează un accesoriu (bijuterie, bentiță, poșetă etc.) unicat, dar funny, care să atragă privirile.

Dress code: 
 Boho-chic
Ținuta este boemă, cu accente hippie. Poartă rochii, bluze sau fuste diafane, din materiale ușoare, vaporoase, care să-ți pună silueta în valoare. Cele mai potrivite nuanțe sunt cele de bej, care merg combinate cu magenta, portocaliu sau verde.

Dress code: 
 White Tie
Ținuta trebuie să fie elegantă și extravagantă în același timp. Stiliștii recomandă să porți o rochie lungă, amplă, de bal, mănuși până la cot și bijuterii prețioase. Materiale obligatorii: mătasea naturală, dantela sau șifonul.

Dress code: 
 Urban-chic
Ținuta este foarte tinerească și potrivită pentru job, dacă regulile companiei nu prevăd ținuta obligatorie business. Poartă o cămașă cu guler rotund, 
cu năsturei mici, o pereche de pantaloni pană și 
pantofi închiși la culoare. Jeansul iese din discuție.

Dress code: 
 Neat Casual
Ținuta este elegantă cu accente sport. Poartă un pantalon de jeans pană, o bluză elegantă și un pulovăr lejer deasupra. Nimic foarte colorat. Pantofii trebuie să fie stiletto, cu toc înalt, sau sandale piptoe cu 
platformă. Obligatoriu o geantă mai mare, casual.

Comments

comments

Previous:

Detaliile fac diferența!

Next:

Masti faciale cu fructe … de iarna

You may also like

Post a new comment