Ce trebuie să știi atunci când vrei să porți dresuri pentru a arăta impecabil

23 September of 2016

Fiecare femeie are, în garderobă sau în sertarul cu lenjerie, cel puțin un dres. Înainte de a alege să porți dresuri, nu uita de câteva aspecte importante care cu siguranță nu te vor face să arăți penibil.

Nu adopta stilul vulgar

Atunci când alegi să porți o pereche de dresuri, trebuie să ții cont de faptul că acestea NU înlocuiesc pantalonii. Așadar, pentru a evita stilul vulgar la care te poate expune acest lucru, trebuie să eviți cu desăvârșire purtarea dresurilor doar cu bluze, cămăși sau tricouri, oricât de lungi ar fi acestea. Dressurile trebuie purtate mereu cu fuste/rochii sau pantaloni scurți, după bunul tău plac, nu pe post de pantaloni mulați.

Alege mărimea care ți se potrivește

Multe femei cad în plasa mărimilor atunci când decid să cumpere o pereche de dresuri. Este bine de știut că o mărime nepotrivită a dresurilor poate distruge cu ușurință o ținută perfectă. Așa că, oricât de mult ți-ar plăcea un anumit model, care, din păcate, nu este și mărimea ta, evită să cumperi o mărime mai mică sau mai mare axându-te pe faptul că atunci când o să-i îmbraci cu fustă sau rochie îți vor fi potriviți. Nimic mai greșit! Dresurile mai mici sau mai mari decât mărimea ta te va face să te simți incomod și să arăți caraghios.

Afla mai multe AICI

Comments

comments

Previous:

Ești la curent cu noile tendințe vestimentare ale toamnei? Iată ce articole nu trebuie să-ți lipsească!

Next:

Ghidul implanturilor: rotund sau anatomic, sub muşchi sau deasupra?

You may also like

Post a new comment