Beauty Kit Marie Claire, kitul tau de frumusete

02 December of 2015

Pentru a face sărbătorile mai frumoase specialiștii în frumusețe de la Marie Claire au creat Beauty Kit Marie Claire. Un kit special la un preț irezistibil!

Te vei simții ca un beauty editor care descoperă și testează cele mai inovatoare produse de înfrumusețare. Este primul Beauty Kit Marie Claire și conține produse special selectate pentru Crăciun și Anul Nou.

Pentru ca bucuria să fie deplină împreună cu acest Beauty Kit, vei primi ediția decembrie-ianuarie a revistei Marie Claire. Ulterior vor ajunge la tine acasă și următoarele două ediții ale revistei.

Beauty Kit Marie Claire conține mascara 5-în-1 The ONE WonderLash, Oriflame, 8 ml, Balsam de buze Colorburst Matte Balm, Revlon, 2.7 g, apă de parfum Carolina Herrera 212 VIP ROSÉ, 1.5 ml, apă de toaletă Paco Rabanne Invictus, 1.5 ml, , fard de obraz Hi-Tech Blush 46, Peach Rose, Deborah, 4 g, Clarins Mission Perfection Sérum, 3 ml, Cremă de Mâini cu Unt de Shea de la L’Occitane en Provence, 30 ml, Cremă Anti-Aging Magnificence de la Lierac, 3 x 2 ml, Paletă de farduri All About Nudes Eyeshadow, Essence, 9.5 g, Cremă Celulară Anti-Aging de la Skincode Exclusive, 3 x 2 ml, Tratament pentru păr Revitaluxe, Joico, 50 ml.

Și mai multe amănunte găsești aici: marieclaire.ro
Detalii și comenzi aici: beautykit.marieclaire.ro/

Comments

comments

Previous:

Eveniment! Make-up Evening by revista Ioana

Next:

Thomas Sabo, un nou brand de bijuterii lansat in Romania

You may also like

Post a new comment