Mizează pe naturalețe. Strategie colorata pentru par frumos

09 December of 2019

Mizează pe naturalețe – Primăvara este momentul perfect să faci o schimbare de look. Fie că ești pregătită să-ți schimbi radical nuanța părului, fie alegi un accent care să-ți pună în valoare figura, iată care sunt tendințele în materie de culori pentru acest sezon.

  1. Nuanțele calde de blond

Cel puțin în această primăvară renunță la culorile reci și îndreaptă-te spre accentele calde, luminoase de blond. Un accent de strălucire poate fi dat și de șuvițele nuanțate puțin diferit de restul părului. Acesta va căpăta un aspect mai proaspăt și mai luminos.

  1. Maro ciocolatiu

Brunetele pot răsufla ușurate. Culoarea lor este din nou în centrul atenției stiliștilor. Toate nuanțele ce amintesc de delicioasa ciocolată sunt în trend, dar trebuie să ții cont de aspectul sănătos al firului de păr. Îndepărtează cu regularitate vârfurile despicate și folosește produse de îngrijire dedicate tipului tău de păr.

  1. Nuanțele calde de gri

Nimeni nu poate nega faptul că blodul rămâne în topul preferințelor stiliștilor. Pentru anotimpul acesta se poartă reflexele calde, renunță la griul închis și alege, în schimb, un gri luminos.

  1. Balayage discret

Nuanța părului decolorat discret de razele soarelui este perfect în această vară. Un efect asemănător este obținut prin tehnica de colorare, numită balayage. Totuși, în locul contrastelor puternice de culoare, alege unele puțin mai discrete, mai naturale.

  1. Roz delicat – o atingere de pastel

Nuanțele pastelate ce ne duc cu gândul la vata de zahăr sau bomboanele delicioase aduc mai multă bucurie pe chipul celei care le poartă. Rozul-pudrat este doar una dintre propunerile stiliștilor.

  1. Roșcat-cupru

Această culoare ne duce cu gândul la anii ’70, atunci când era ea la mare căutare. Roșcatul-cupru este senzual și feminin, atrage imediat toate privirile și se potrivește în special, acelora dintre noi care au tenul deschis la culoare.

Citeste si:

 

Articol exclusiv online
Text: echipa Ioana
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Trucuri de frumusete. De ce să procedez așa și nu altfel?

blond cenusiu

Next:

4 nuanțe de blond cenușiu care vor fi în trend și în anul 2020

You may also like

Post a new comment