Mercur dicteaza in dragoste, primavara aceasta

14 February of 2020

Dragostea din primăvară stă sub semnul Soarelui și al lui Mercur. O aliniere rară a lui Mercur cu Soarele face că dragostea de primăvară să fie cu totul specială în acest an. Mercur este cel care facilitează schimburile de idei, toleranță și interesul reciproc, iar Soarele ține flacăra aprinsă. Mercur și soarele fac un tandem special și influențează radical dragostea. Află detalii despre dragostea din primăvară pentru fiecare zodie în parte.

Berbec: În acest an vei deține controlul
Tranzitul rar al lui Mercur te va ajută să ai controlul total asupra modului în care oamenii te iubesc, se referă la tine, dar și modul în care, te vei raporta tu la ei. Vei emite numai semnale pozitive și vei fi interesant pentru personaje care ți-au plăcut și care te-au ignorat. Vei fi văzut într-o altă lumină, nouă, pozitivă!

Taur: Scopul scuză mijloacele
Renunta la auto-cenzură și o să vezi cum toate drumurile către inima oamenilor se deschid. Multe din evenimentele importante pentru tine vor fi influențate de acest tranzit astral special. Dar, acest fenomen va antrena schimbări majore pentru tot timpul anului și chiar și pentru anul viitor. Te vei simți atât de bine cu noul tău stil, încât vei vrea să rămâi așa.

Gemeni: Împărtășește sentimentele tale
Fă-i pe cei din jurul tău să înțeleagă ce simți, ce vrei și care sunt aspirațiile tale și vei obține exact ceea ce-ți dorești. Ai grijă să gândești corect și să fii foarte sincer la nivel emoțional. Combate cu energe orice îndoială asupra ta. Tranzitului lui Mercur, conducătorul zodiei tale, peste Soare este un moment simbolic pentru tine, care va avea efect major asupra ta tot anul.

Rac: Viață ta emoțională se schimbă în bine
Nu contează cât de nobil sau iluminați suntem. Ceea ce contează este modul în care știm să ne folosim inteligență emoțională, iar asta este ceea ce te împinge de la spate prin Mercur în această perioada. Trebuie să fii antent pentru că binele este undeva la mijloc, iar deciziile pe care le iei trebuie să fie obiective și mai ales foarte sincere.

Leu: Ai nevoie de o gândire neconvențională
Nu este în stilul tău, dar este singură modalitate de a schimbă ceva pe plan emoțional. De această nouă abordare va beneficia toată lumea din jurul tău nu doar tu, ci și familia ta și viață socială. Trebuie să ai îndrăzneala pentru a face acest pas în viață ta sentimentală, dar dacă vei avea curajul razultatele te vor surpinde chiar și pe tine.

Fecioara: O înțelegere profundă a vieții
Ai o înțelegere profundă a vieții și un stil care poate fi în egală măsură cuceritor sau insuportabil. Alegerile le faci tu prin fiecare gest, privire sau atitudine pe care o ai față de cei din jurul tău. Nu uită că în final, tot ceea ce faci se întoarce împotriva ta în bine sau în rău, în funcție de cum a plecat. Cu alte cuvinte iubești mult, mult vei primi, iubești puțin, puțin vei avea.

Balanță: Starea de spirit se reflectă atitudini.
Nu te prea avantajează acest tranzit astral, dar trebuie să știi că starea pe care o ai este cea care alimentează ceea ce primești. O stare bună va aduce bine, o stare rea va aduce neplăceri. Zâmbește și ai încredere în ceea ce ești pentru că în felul acesta vei scoate ceea ce este mai bun și mai frumos în ține și vei avea numai de câștigat. Ține minte! Orice crezi că nu poți schimbă, poți.

Scorpion: Eliberează-te de povara și trăiește
Ești împovărat de tot felul de complexe, de gânduri rele, de gelozii absurde și de staricare te fac rău și neplăcut. Mercur ia toate aceste poveri de pe umerii tăi și te lasă curat și vesel. În felul acesta toți din jur vor vedea în mod suprinzător o altă față a ta, una mult mai frumoasă și mult mai bună care nu-ti va aduce decât beneficii inclusiv în viață ta intimă, adică exact acolo unde pentru tine contează cel mai mult.

Săgetător: Bucuria de a coopera
În acest an sub influență tranzitului astral rar al lui Mercur vei descoperi cum să faci față situațiilor stresante și vei învață marea artă a cooperări. Îți va aduce beneficii acasă, la serviciu și în viață de zi cu zi. Efectele vor fi pe termen lung creează entuziasm.

Capricorn: Nu lua în seama momentele tensionate
Nu te alarmă degeaba atunci cât crezi că ai probleme. Judecă rațional și vei vedea că ești în siguranță. Tranzitul lui Mercur își  extinde influență în tot acest an și are potențialul de a crea tensiune. Depinde totul de alegerile pe care le faci. Nu pune niciodată carul înaintea boilor, nu te pripi, nu lua decizii la nervi și cere ceea ce vrei. O să constați că vei primi!

Vărsător: Oportunități vor apărea numai dacă vrei
Vărsatorii sunt distanți și lipsiți de emotivitate și par imuni la dulcegării. Cu toate acestea ești incontestabil foarte sensibil, iar neexprimarea sentimentelor poate să te copleșească. Ascultă, oferă, caută și vei primi înapoi ceea ce meriți. Este nevoie însă de responsabilitate.

Pești: Poți depăși momentele rele din trecut
Este o perioada foarte bună pentru tine, iar perioada este una care trebuie privită că o oportunitate majoră. Depinde de tine să întorci lucrurile în favoarea ta, iar pentru asta ai nevoie de profunzime și onestitate. Poți trece peste momentele neplăcute din trecut numai dacă vrei cu adevărat să faci asta. Dacă depășești această situație vei primi recompense pe măsură efortului pe care îl vei face.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pexels.com

 

Comments

comments

tineri care s-au intalnit pentru ca au destin cosmic comun

Previous:

Conexiuni cosmice. Nu întâlnim pe nimeni din întâmplare

Next:

Părțile negative ale Săgetătorilor. Păcatele capitale ale zodiei

You may also like

Post a new comment