Din 15 mai, Meli Melo își reîncepe activitatea în magazinele stradale

13 May of 2020

Retailerul de accesorii fashion și home deco, Meli Melo – Paris, își reîncepe activitatea comercială în magazinele fizice, odată cu relaxarea restricțiilor din data de 15 mai, în contextul pandemiei de Covid-19.

Vor fi redeschise doar magazinele stradale ale companiei, care va asigura astfel respectarea tuturor măsurilor de siguranță care vor fi impuse și recomandate de către autorități. Își vor relua activitatea patru unități, în următoarele locații:

  • București, Piața Romană: Str. Mihai Eminescu, nr. 17, sector 1
  • București, Piața Dorobanți, nr. 5, sector 1
  • Timișoara, Str. Piața Victoriei, nr. 2, parter
  • Pitești, Str. Victoriei, nr. 10

Programul de funcționare al acestora va fi între orele 10:00 – 20:00, de luni pâna duminică, eventualele modificări urmând să fie anunțate pe parcurs.

În contextul actulei pandemii, respectarea măsurilor de igienă este prioritară pentru sănătatea și siguranța clienților și angajaților din magazinele Meli Melo – Paris.

Despre companie

Meli Melo – Paris a deschis primul magazin în anul 1998 în București, în prezent detinând un total de 68 de magazine, dintre care un magazin Exclusive, un magazin în sistem de franciză, 5 department stores, 7 magazine deco, 4 magazine în Chișinău (Republica Moldova), 3 magazine în Belgrad (Serbia) și 3 magazine în Sofia (Bulgaria), precum și un online shop: melimeloparis.ro.

Comments

comments

servicii funerare

Previous:

(P) O firmă de servicii funerare îți este aproape în cele mai grele clipe din viață

sabon

Next:

(P) #StamAcasaCuSabon și călătorim în siguranță spre tărâmuri luxuriante

You may also like

Post a new comment