Meli Melo redeschide magazinele din centre comerciale și lansează o colecție nouă

15 June of 2020

Meli Melo Paris anunță redeschiderea magazinelor aflate în mall-uri și galerii comerciale, respectând toate măsurile de igienă care se impun, începând din 15 iunie.

Programul de funcționare al locațiilor stradale este 10:00 – 20:00, de luni până duminică. Excepție face locația din Piața Victoriei, Timișoara, unde programul este 09:00 – 21:00. Pentru magazinele Meli Melo – Paris aflate în cadrul mall-urilor sau galeriilor comerciale, se va respecta orarul fiecărei locații.

Odată cu redeschiderea întregului lanț de magazine, Meli Melo lansează și o colecție nouă de vară, Black Sea Voyage. Una dintre componentele Black Sea Voyage o reprezintă colecția de accesorii estivale, o constantă a colecțiilor Meli Melo – Paris.

Costumele de baie mizează pe body confidence, cu finisaje aurii sau detalii feminine, modele beach-sport și decupaje îndrăznețe, modele întregi sau formate din două piese.

Pălăriile din paie cu boruri ample sau simple, decorate cu o panglică sau bordură de margele, împreună cu gențile sau coșurile de plajă împletite, în tonuri naturale sau multicolore, dar și pareo multicolore punctează nota de vacanță pe mare a întregii colecții.

Piesele din sezonul Summer 2020 Black Sea Voyage se găsesc începand din 15 iunie în magazinele Meli Melo Paris, Meli Melo Exclusive, precum și online, pe melimelo.ro.

Comments

comments

meli melo

Previous:

Meli Melo redeschide încă 4 locații stradale de la 1 iunie

Adela Diaconu

Next:

Noul format al emisiunii „BV 01 ADE” by Adela Diaconu prezintă un reality-show de călătorii

You may also like

Post a new comment