Masti faciale cu fructe … de iarna

21 September of 2015

Fructele sunt esența frumuseții unei femei, folosirea acestora generează sănătate și prospețime. Măștile faciale cu fructe de iarnă este soluția perfectă pentru a-ți înfrumuseța tenul și a-i reda strălucirea.

Ai folosit fel și fel de produse care ți-au garantat calitatea  Însă, ai fost dezamagită. Măștile faciale cu fructe vor putea să-ți redea zâmbetul pe buze datorită efectelor lor minunate.

Care sunt fructele folosite pentru ten?

Fructele oferite de la mama natură sunt și vor fi mereu folositoare pentru piele și pentru sănătatea organismului. Le găsești ușor, nu sunt foarte scumpe dar nu te-ai gândit căt de importante și folositoare sunt pentru tine. Fructele minune sunt: lămâia, portocala, grapefruitul, kiwi.

Efectele minunate ale fructelor

Lămâia a fost timp de secole considerată un remediu foarte bun pentru înfrumusețarea și îngrijirea tenului. Iar astăzi ne putem bucura și mai mult de ea. Acest fruct este plin de nutrienți și vitamine care sunt bune pentru noi. Conținutul ridicat de Vitamina C este benefic pentru lupta contra microbiilor ce se pot adăpostii pe ten, iar aceasta lasă pielea mult mai strălucitoare și delicată. Portocala, un alt fruct important pentru ten, care conține fibre, calciu, potasiu, Vitamina A și Vitamina B1. Aceasta redă tinerețea tenului dar rezolvă și problemele tenului gras și a ridurilor. Grapefruitul este bogat în Vitamina A, Vitamina C, calciu, fier, acid folic, exfolienți naturali care îi redau pielii finețea și aspectul tânăr. Acesta înlătură celulele moarte de pe ten. Acționează, deci ca un peeling. Kiwi, fructul care îți face pielea strălucitoare, hidratată și fină poate fi folosit mult timp.  Pentru a beneficia de aceste efecte este necesar să folosești cât mai des măști faciale cu fructe.

Modul de preparare a măștilor

Masca din kiwi se realizează cu ajutorul unui kiwi,  brânză proaspătă de vacă, o linguriță de iaurt simplu, o lingură de migdale măcinate. După ce ai adăugat toate aceste ingrediente trebuie să îți aplici această mască și să masezi ușor în jur de 20 de minute iar apoi clătește cu apă caldă. Rezultatul este miraculos pentru ten.
Masca cu miere și lămâine. Amestecă zeama de lămâie cu două lingurițe de miere până în momentul în care obții o compoziție semi-lichidă.  Pune-ți masca pe față și las-o timp de 20 de minute iar după clătește-te cu apă caldă. Este o mască care conferă pielii tale strălucire iar pe lângă acest lucru îndepărtează coșurile și cicatriciile. O altă mască este cea cu grapefruitul. Extrage din fruct două lingurițe de suc și amestecă-l cu o lingură de iaurt și una de făină și ține-o timp de 20 de minute iar după clătește fața cu apă. (Cristina Iliuță)

Comments

comments

Previous:

Se poarta buclele! Cum faci să ai bucle perfecte

Next:

Ce-i trebuie femeii moderne?

You may also like

Post a new comment