Masaje minunate și binefăcătoare

24 April of 2017

Noile tipuri de masaje – pe lângă că ne duc cu gândul la vacanțe exotice, relaxare și odihnă – sunt foarte benefice pentru corp. În plus, deși par doar niște simple atingeri, au un efect mult mai profund. Află de ce anume răsfață masaje atât trupul, cât și sufletul.

Lomi Lomi Nui
Dacă ai avut vreodată parte de un masaj Lomi Lomi Nui la patru mâini, cu siguranță te-ai simțit ca-n rai. Mai întâi cei doi terapeuți invocă spiritele vindecătoare din toate lumile pentru a aduce energie și iubire. Apoi urmează masajul cu ulei, masarea pielii, dansurile, cântecele, chiar și rugăciunile – în fond, pe vremuri masajul Lomi Lomi se efectua în temple. Cele 2-3 ore de cufundare într-o altă lume îți retrezesc bucuria de viață.

Masaj Tuina
Masajul Tuina nu este doar o metodă de relaxare, ci de vindecare, pentru a restabili echilibrul energetic yin-yang din corp. Există 300 de manevre diferite care relaxează musculatura, dizolvă blocajele energetice și nu toate sunt efectuate mereu într-un mod blând. Straturile superioare ale pielii și țesutul adipos subcutanat sunt masate între ele.

Masaj Thai-Yoga
Acest masaj își are rădăcinile în medicina ayurvedică a Indiei. Maseurul lucrează cu presiunea pumnului și a degetului mare, cu coatele, genunchii și picioarele, prelucrând 10 trasee energetice care străbat corpul ca o rețea. Acest lucru are un efect relaxant și extrem de liniștitor.

Terapie cranio-sacrală
Este un tratament de vindecare, o terapie care se sprijină pe teoria conform căreia apa din creier ne influențează starea de bine. Dacă există blocaje, acest lucru poate duce la îmbolnăviri. Terapeuții stimulează fluxul cu ajutorul unor tehnici speciale de presiune pe craniu și pe osul sacru prin care se activează autovindecarea.

Masajul zonelor reflexe ale tălpilor
Acest masaj stimulează circulația, relaxează picioarele și are un efect de regenerare asupra întregului corp. Toate organele se regăsesc în tălpi și pot fi tratate de aici. Poți face acest lucru singură, acasă, dacă stăpânești câteva reguli de bază.

Citeste si:

 

Comments

comments

Previous:

Mai multă veselie cu galben, culoarea solara!

Next:

Binefacerile din grădină

You may also like

Post a new comment