Marte retrograd și efectele pentru fiecare zodie

12 September of 2020

În 2020 foarte multe planete au avut și vor mai avea mers retrograd. Retrograd este definiția anului 2020. Și pentru că nimic nu este întâmplător, exact în această perioadă, ne ”lupăm” cu un Marte retrograd care ne dă foarte multe bătăi de cap, dar vine, în compensație, după regula fundamentală a Universului, și cu ceva bun pentru fiecare nativ.

Marte retrogradează aproximativ 58-81 de zile o dată la doi ani. De data aceasta, mișcarea retrogradă este în propria casă și durează 66 de zile,  din 10 septembrie 2020 până în 14 noiembrie 2020. Efectul general este acela al încetinirii oportunităților, al blocării succesului. Marte reprezintă energie, curaj, încredere în sine și voință. Când retrogradează afectează iubirea și viața sexuală, planurile de viitor, pune piedici în îndeplinirea obiectivelor și strică armonia conjugală.

Efectele lui Marte retrograd pentru fiecare zodie

Berbec – S-ar putea să te simți fără vlagă, iar încrederea și energia să fie afectate. Responsabilitățile și volumul de muncă pot crește și, prin urmare, este de așteptat să lucrezi mult, dar nu neapărat bine. Problemele de sănătate pot perturba programul zilnic. Fii precaută și mănâncă sănătos. Pot apare complicații legate de locuință. Nativii aflați într-o relație pot avea discuții, iar conexiunea cu partenerul de viață are de suferit.  Ar fi bine ca orice angajament să fie amânat, inclusiv călătoriile și căsătoriile.

Taur – Nu face planuri, sau dacă totuși le faci, nu le iniția tu. Analizează cu atenție fiecare pas pentru a evita greșelile. Cu o dietă sănătoasă, cu măsuri suplimentare de protecție, cu precauție și exerciții fizice ușoare, te vei putea menține în formă. Există riscul unor cheltuielile inutile care vor da peste cap finanțele până la finalul anului. Poate fi un moment favorabil pentru a face niște schimări în stilul de viață, care îți vor aduce energie și vitalitate în plus.

Gemeni – Continuă eforturile legate de muncă pentru a ajunge la succes. Menținerea unor relații cordiale cu ceilalți poate ajuta munca. Este o perioadă în care superiorii o să aibă nevoie de tine, așa că nu rata ocazia. În cazul în care ai în plan o călătorie cu scop romantic nu-ți face planui de viitor și bucură-te doar de moment. Consolidarea legaăturii se mai amână. Nativii îndrăgostiți au momente favorabile.

Rac – Marte retrograd ar putea să fie o perioadă favorabilă carierei. Este posibil să spargi tipare și să ieși în evidență. Mulțumită investițiilor făcute în trecut, sunt posibile recompense fructuoase. Este posibilă și o actualizare a statutul social. Este recomandabil să discuți cu blândețe și amabilitate cu persoana iubită, deoarece mesajele tale ar putea fi percepute ca fiind dure. Verifică-ți timbrul vocii. Poți avea probleme de sănătate.

Leu – Este o perioadă în care este bine să ai răbdare cu tot ceea ce înseamnă carieră. Evoluția profesională este lentă, dar este constantă. Dacă cauți să muncești în străinătate este posibil să ai succes. Ai tendințe extravagante pe plan financiar, care îți afectează bugetul și economiile. Există risc de distanțare emoțională în relația cu partenerul, așa că petreceți timp de calitate împreună.

Fecioară – Deciziile financiare trebuie luate la rece, pentru că pot să apară probleme. Ai risc de accidente minore, așa că este utilă prudența maximă. Primești răspunsuri la chestiuni arzătoare, legate de afaceri dar și de la persoană iubită. Recompensele financiare așteptate nu vor veni la vreme și este recomandabil să eviți investițiile. Nu demara un proiect decât după o analiză amănunțită.

Balanță – Evită certurile și orice discuții în contradictoriu cu subordonații, colegii, rudele, parterul de viață, acasă și la locul de muncă.  Cuplurile căsătorite sunt sfătuite să rămână calme și să evite orice discuție în contradictoriu. Dacă nu se întâmplă asta se poate ajunge la despărțire și divorț. Profesional este bine, dar numai dacă depui efort sincer și lucrezi corect. Sănătatea se îmbunătățește.

Scorpion – Relațiile cu asociații/partenerii sunt cordiale. Ești înclinată către articole de lux și faci risipă. Marte retrograd poate încetini recuperarea psihică și fizică în cazul în care ai nevoie de așa ceva. Este recomandat să eviți neînțelegerile sau comunicările greșite, deoarece acest lucru poate provoca discuții aprinse. Nu există succes dincolo de granițele natale. Eforturile sincere aduc beneficii.

Săgetător – Cel mai bine este să rămâi tonică și să contini să lucrezi, deoarece timpul favorabil vine în curând. Cei care sunt prinși într-un cuplu trebuie să aibă tact și comunicări pașnice. În caz contrar, pot apărea discuții intense, fără final fericit. Marte te poate susține în a obține succesul mai târziu. Este posibil să nu primești recunoaștere și nici apreciere.

Capricorn – Ai noi responsabilități profesionale. Este un moment favorabil pentru a obține rezultatele dorite. Sănătatea poate rămâne o provocare, dar o dietă adecvată și exerciții fizice ușoare te pot ajuta. Nativii se simt plini de energie și sunt pozitivi. Călătoriile pot stimula pozitiv legătura emoțională în care ești angajată. Încearcă să planifici orice acțiune cu multă atenție și cu mult calm pentru a evita accidentele.

Vărsător – Marte retrograd te poate ajuta să semnezi oferte profitabile. S-ar putea să crească nivelul de încredere al celor din jur în deciziile și acțiunile tale. Este util să-ți controlezi emoțiile și să ai cea mai mare grijă la ceea ce spui și cui spui. Îți lipsește romantismul și intimitatea. Riscul reapariției unor probleme mai vechi de sănătate este ridicat. Fii precaută și adoptă o dietă sănătoasă.

Pești – Este risc de certuri cu colegii, cu seniori și juniori din familie. Evită cât mai mult posibil dialogul. Pe plan financiar, este posibil să iei decizii greșite. Prin urmare, cel mai bine este să ai o analiză aprofundată a banilor și a obligațiilor legate de aceștia. Cuplurile căsătorite au nevoie de control atent asupra emoțiilor. Cea mai bună reacție este cea calmă, pentru că te ajută să eviți toate problemele și necesitatea explicațiilor ulterioare.

Citeste si: Cele mai inteligente sase zodii

Text: Otilia Ignat/ sursa foto: pxeles.com

Comments

comments

previziuni astrale pentru septembrie

Previous:

Previziun astrale pentru luna septembrie. Zodiile de pământ, favorizate

nativi fecioara, femei, vrajitoare

Next:

Trăsaturile negative ale nativilor Fecioară, pe care le țin secrete

You may also like

Post a new comment