Marea dragoste vine online

11 March of 2016

Sunt milioane de oameni care-și caută perechea pe internet în ultimii ani, iar tendința este în creștere, spun experții. Timpul nostru a devenit tot mai limitat, site-urile de matrimoniale tot mai multe, iar odată cu rețelele de socializare oamenii au de­pă­șit barierele care-i țineau departe de ideea comunicării online.

Dacă tinerii din lume activează mai mult pe rețelele de socializare, cei trecuți de prima tinerețe preferă în continuare site-urile de matrimoniale pentru găsirea jumătății, căci aici întâlnesc persoane cu care nu se intersectează în mod normal în viața de zi cu zi. Și, în plus, există sistemele de filtrare, prin care îți poți gă­si un partener cu gusturi și interese comune.

Dacă vrei și tu să găsești un partener online și îți dorești să fii contactată doar de oameni serioși, atunci trebuie să fii atentă la felul în care te prezinți pe contul tău de întâlnire. Și „pețitorii“ nu se vor lăsa așteptați prea mult, ai să vezi.

1. Poza de profil
Evident, poza contează, căci este unul dintre primele criterii după care alegi. Pune o poză în care privești în cameră, deschis și simpatic. Nu pune poze de la petreceri. Atenție: să fie clară și să nu mai apară altcineva în cadru.

2. Nickname-ul
„disperată_67“, „daddy’s_girl“ sau „sugarpussy“ nu sunt tocmai nickname-uri care să-ți aducă întâlniri serioase. Dimpotrivă, atrag per­verșii și îi sperie pe oamenii cu intenții bune. Dacă n-ai nicio idee mai creativă, poți încerca „Mihaela_București“ sau „Dana_75“. Nu-i foarte original, dar nici nu lasă loc de interpretări.

3. Descriere
Fii sinceră! Dacă trișezi în ceea ce privește vârsta sau kilogramele, cel mai târziu când vă veți întâlni, minciuna va ieși la iveală. Dacă vrei ceva serios, atunci joacă și tu cât poți de corect.

4. Mesaje private
Profilul e  gata și acum aștepți să fii contactată? Nu. Preia inițiativa, caută și tu printre candidați și lasă-le mesaje private. Cu cât ai mai multe contacte, cu atât mai mare e posibilitatea să-l în­tâlnești pe cel ales. Mesajul ar trebui să fie ceva simpatic, care să trezească interes.

5. Întâlnirea
Evident că o să schimbați întâi câteva mailuri înainte să vă vedeți. Dar nu pierdeți timpul prea mult,  pentru că de multe ori cuvântul scris este interpretat altfel. Abia când veți fi față în față vă veți da seama dacă există chimie între voi sau nu.

6. Așteptări
Întâlnirile cu oameni din online nu diferă mult de întâlnirile clasice, iar în ambele cazuri contează foarte mult și cât de sus îți situezi aștep­tările. Dacă mergi la întâlnire cu gândul că ți-ai găsit iubirea vieții, riscul să fii dezamăgită e mai mare. Cel mai bine este să fii deschisă la nou și să te lași surprinsă. Poate nu te lovește Cupidon, dar, cine știe, poate că vei câștiga un prieten bun.

Cum trezești curiozitatea:

Propria descriere este foarte importantă pentru prima impresie. Toată lumea caută partener, doar că unii par să aibă mai mult succes decât alții. Cum vine asta? Experții americani spun că atractivitatea ține de anumite cuvinte-cheie. Femeile care se descriu în profil cu noțiuni precum „creativă“, „activă“ sau au ca hobby „gătitul“ par mai atrăgătoare pentru bărbați decât cele în al căror profil apar de multe ori cuvintele „stare materială“, „mamă“, „copii“ sau „muzică rock“.

Citeste si;

 

Articol exclusiv online
Text: echipa Ioana
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Cele mai bune alimente pentru sex nebun!

Next:

Ce scuze folosesti cand nu ai chef de sex

You may also like

Post a new comment