Machiaj pentru ochelariste

17 April of 2019

 

Machiaj pentru ochelariste – Întotdeauna mi s-au părut interesante femeile care poartă ochelari. Și misterioase, știind perfect să îmbine utilitatea corectării vederii cu șarmul aparte conferit de ramele șic ale ochelarilor. Iar dacă și machiajul e unul potrivit, seducția e garantată. Atunci când vine vorba despre make-up, regulile se schimbă când porți ochelari.

Ochii sunt în centrul atenției, asupra lor trebuie să te concentrezi în primul rând. Machiajul poate fi mai intens, dar nu exagerat, iar modul în care îl aplici trebuie să țină cont de forma ochilor și a ramelor, dar și de dioptrii.

Mai întâi, corectează!

Este bine, mai ales dacă ești adepta ținutelor clasice, să alegi ramele într-un ton neutru. În această situație, machiajul poate să adopte o arie foarte largă de culori. Primul pas este acoperirea cearcănelor! Folosește un corector cu putere mare, pentru ca zonele întunecate să nu mai iasă la suprafață. Dacă ochii tăi se micșorează din cauza lentilelor folosite, machiajul pe care-l vei aplica trebuie să aibă efect de mărire.

Nuanțele puternice, mate sunt perfecte în această situație.

O privire intensă!

Nu uita de creionul negru sau maro, pentru a atrage atenția mult mai bine asupra conturului ochiului, ascuns de rame. Accentuează-ți genele cu mai multe straturi de mascara și, astfel, privirea ta va fi intensă și seducătoare. În schimb, atunci când ochii tăi se măresc datorită lentilei, renunță la dermatograf.

Un singur strat de mascara este, de această dată, suficient. Sprâncenele atrag și ele atenția asupra privirii. Deseori, avem tendința de a ne pensa singure, fără prea multă grijă, și acest lucru dăunează aspectului ochilor. Forma sprâncenelor o poți corecta cu fard maro sau cu un creion special.

Alege un ton mai închis decât de obicei, pentru ca sprâncenele să fie mai vizibile decât nuanța ramei ochelarilor.

Citeste si:

 

Articol exclusiv online
Text: Echipa Ioana
Sursa foto: pixabay.com/

Comments

comments

Previous:

Macul,
 pentru sănătate și frumusețe

Next:

Care ochelari sunt mai atrăgători la bărbați și la femei?

You may also like

Post a new comment