Loredana Groza: Important e sa ramanem noi insine!

07 July of 2015

PR/ Mediapromusic/Bogdan Moldovan

PR/ Mediapromusic/Bogdan Moldovan

Are un mod simplu, direct, de a fi și de a vorbi. Plus capacitatea de a se reinventa mereu în lumea dură a showbizului. Mai multe despre Lori puteți citi în numărul de iulie al revistei Ioana!

Ai devenit Loredana, un brand. Cum te menții pe prima treaptă a podiumului? Mă gândesc la voce, show, aspect, vestimentație….

Fiecare dintre noi duce în primul rând o competiție cu sine și cu propriile fixuri și obiceiuri proaste. Atunci când conștientizezi lucrurile astea și le poți depăși, cu siguranță vei fi mai bun decât ai fost ieri. Nu este ușor, dar nici imposibil. Trebuie să fii mereu cu ochii pe tine, fără compromisuri. Aceasta este țelul meu. Să ajung ‘The best of me, the best of Lori’.

Mai mergi desculță prin iarbă fără să îți pese de pedichiură?

Mai merg desculță prin iarbă uneori! Sunt însă atentă nu la pedichiură, ci la căpușe!

Feminitatea, senzualitatea, grația sunt atuuri eterne, așa spui tu. Dar cum să le păstrezi în lumea dură care masculinizează femeia?

O femeie este tot femeie, până la urmă, devine masculină doar dacă ea hotărăște asta. În fiecare femeie există și puțină masculinitate, la fel cum și bărbații au o latură feminină. Asta nu că trebuie să ne fie frică, important este să rămânem noi înșine. Cât despre grație și feminintate, se întrețin și se antrenează zilnic.

Ce modele feminine ar trebui să își caute româncele?

Cele mai bune modele, cel puțin din punctul meu de vedere, sunt părinții noștri, biologici sau spirituali. Cred că oamenii, atunci când încearcă să își găsească un model, un mentor, ar trebui să se ghideze după valorile morale, nu după cele materiale. E irelevant că ești miliardar in lei, dacă îți lipsesc sufletul, mintea sau caracterul.

Comments

comments

Previous:

Exercitii de naturalete cu Laura Cosoi

Next:

Interviu cu Melania Medeleanu in editia speciala Ioana Beauty & Style

You may also like

Post a new comment