Legile atracției. Află cum le folosești!

11 January of 2021

Dacă ți-aș spune că poți avea orice îți dorești, doar cerând asta UNIVERSULUI, mă crezi? Legile atracției pot face asta! Află ce sunt legile atracției și cum le poți folosi.

Ceea ce vine în viața noastră este ceea ce am atras. Legea Atracției este energie, iar ceea ce ne dorim, gândim sau visăm, este ceea ce primim. Deci, dacă gândești pozitiv, lucrurile pozitive vor fi cele care-ți vor domina viața!

Experiența personală arată asta. Îngrijorarea, teama, spaima, incertitudinea legată de viitor, transformă toate aceste energii în realitate. Optimismul, încrederea, curajul, convingerea că se poate, se materializează în fapte și situații pozitive. Și dacă te vei gândi puțin, la modul în care ai reacționat în anumite situații, vei înțelege că exact așa stau lucrurile.

Citeste si: Horoscopul dragostei. Cum stai cu dragostea în 2021

Cere bine și vei primi bine

Când începem să redirecționăm gândurile negative către cele mai pozitive, având încredere că Universul se ocupă de realizarea lor, atunci se întâmplă magia.

Cu toate acestea, nu este întotdeauna ușor să te concentrezi doar pe ceea ce este pozitiv. Așa că ia în calcul aceste comenzi rapide care te vor ajuta să te rupi de partea întunecată a gândurilor negre și să folosești infinita energie a Universului.

Și da! Ai putea crede că toate acestea sunt doar niște vorbe, povești și închipuiri. Cu toate acestea, ce te costă să încerci? Vei vedea singură rezultatele.

Folosind un stilou și un jurnal, scrie exact ceea ce-ți dorești de 33 de ori folosind timpul prezent – ca și când l-ai avea deja. De exemplu, dacă dorești un loc de muncă, scrie: „Sunt atât de fericită și recunoscătoare pentru noul meu loc de muncă”, de 33 de ori. În timp ce scri, vizualizează jobul pe care îl dorești și cât de bine te vei simți. Când ai terminat de scris, finalizează cu: „Așa să fie! Mulțumesc și știu că este pentru binele meu”.

Redactează o listă cu toate melodiile care-ți oferă sentimentele pe care dorești să le simți: iubire, liniște, mulțumire, tihnă. Ascultă muzica de pe această listă dimineața, imediat după ce te trezești. Muzica îți va induce starea pe care o cauți, iar Universul va avea grijă de restul.

Învață să nu aștepți cu stres, nerăbdare ceea ce vrei. Fii calmă și trăiește împăcată cu ceea ce ai și cu ceea ce primești.

Este mult mai sănătos să aprecizei ceea ce ai, decât să-ți fie teamă pentru ce se va întâmpla sau pentru ceea ce nu ai.

Încredere și răbdare

Unii oameni renunță la visurile lor dacă acestea nu se pot materializa imediat. Cum te-ai simți dacă ți s-ar cere ceva apoi ai fi în continuu bătută la cap cu acea solicitare? Neplăcut, nu! Ai răbdare! Ai încredere!

Nu uita să mulțumești pentru ceea ce primești. Îndiferent cui, dar mulțumește. Mulțumește pentru o reușită, pentru un beneficiu, pentru o situație critică din care ai scăpat cu bine. Mulțumește, pur și simplu. Cineva sigur te aude!

Comments

comments

Previous:

Ce zodii o vor duce bine cu banii și ce zodii vor avea probleme în 2021

Tot ceea ce trebuie sa stii despre zodia Varsatorului

Next:

Zodia Vărsătorului și tot ceea ce trebuie să știi despre ea

You may also like

Post a new comment