Lasă pielea să respire!

29 May of 2019

Vremea toridă îndeamnă la mai multă naturalețe. Asta înseamnă mai puțin machiaj, cu texturi adaptate căldurii, care nu încarcă porii și-ți lasă pielea strălucind de sănătate și prospețime.

De abia am așteptat vara ca să pun deoparte fondul de ten, crema super-hidratantă sau loțiunile anti-uscare. Vara pentru mine înseamnă cât mai puțin machiaj, spre deloc, dacă se poate, pentru a lăsa pielea să respire în voie, cremă cu SPF 30+ și produse de machiaj lejere, care să nu încarce tenul. Pe lângă acestea, spray-ul cu apă termală și șervețelele umede nu-mi lipsesc niciodată din geantă.

Lejer, de vară
Dacă te-ai hotărât și tu să renunți măcar pentru o scurtă perioadă la fondul de ten, orientează-te către BB sau CC-cream. Textura lor lejeră este exact ceea ce-ți trebuie atunci când temperaturile depășesc orice limită de suportabilitate. În plus, unele produse au și un strop de autobronzant, perfect dacă nu ai ajuns încă la mare.

Buzele au și ele nevoie de un tratament special. Alege acele rujuri sau balsamuri care au factor de protecție, pentru a le proteja de îmbătrânirea prematură. 
În locul rujurilor închise la culoare, cel puțin pentru zi, caută nuanțele pale, discrete. Știu că-ți plac genele lungi, seducătoare. Iar apa de la piscină nu este tocmai indicată atunci când folosești o mascara obișnuită. Soluția are un singur nume: waterproof. Așa te vei putea bălăci în voie, fără să fii stresată că machiajul tău ar putea curge și s-ar putea întinde atunci când ieși din apă.

Citeste si:

Comments

comments

Previous:

Frumoasa in interior si in exterior

Next:

Efect WoW fără să pleci în vacanță

You may also like

Post a new comment