Laptele te face frumoasa!

22 January of 2016

Laptele te face frumoasa! Este gustos, sănătos și plin de ingrediente care te fac frumoasă!

La o privire mai atentă, raftul frigorific din supermarket se dovedește a fi o adevărată vistierie a frumuseții. Căci laptele, smântâna și brânza de vaci sunt nu numai delicioase, ci și, datorită prețioaselor substanțe pe care le conțin, adevărate elixire ale frumuseții. Regina Cleopatra cunoștea foarte bine acest lucru și de aceea își îmbăia în mod regulat trupul în lapte de măgăriță. Dar nu este nevoie de așa ceva, laptele de vacă are un efect identic de îngrijire. Datorită enzimelor, laptele stimulează formarea celulelor și acționează ca un tratament natural anti-îmbătrânire. Din el se pot face peelinguri și măști minunate.

Baie pentru mâini – piele catifelată ca prin farmec
Multe creme de mâini lasă un strat de grăsime neplăcut pe piele. De multe ori trebuie chiar să te speli pe mâini și apoi să reaplici un strat mai subțire. Încearcă însă o baie pentru mâini. Ai nevoie de: ½ l de lapte, 2 linguri de miere și 2 linguri de ulei de măsline. Laptele se încălzește, se amestecă împreună cu mierea și uleiul, iar apoi mâinile se țin 10 minute în compoziție.

Peeling
Îndepărtează celulele moarte Din două ingrediente, pe care oricine le are în casă, se realizează în câteva minute un peeling pentru față. Pentru aceasta se amestecă 2 linguri de sare de mare măcinată fin cu puțin lapte, până se obține o compoziție onctuoasă. Aceasta se aplică pe față cu mișcări circulare și se masează bine pielea. După aceea se clătește temeinic. Datorită frecării se îndepărtează celulele moarte, iar substanțele din lapte pătrund adânc în piele.

Compresă pentru ochi – pentru o privire trează
Ai ochii umflați și iritați? Încearcă o compresă cu lapte. Înmoaie două discuri de bumbac în lapte degresat și ține-le apoi
10 minute pe ochii închiși. Zahărul din lapte hidratează, iar grăsimea ameliorează iritațiile.

Citeste si:

Comments

comments

Previous:

Cea mai buna masca pentru tenul tau!

Next:

Cu bujori in obrajori!

You may also like

Post a new comment