Iubești mobila din lemn masiv de culoare albă? Iată 3 idei chic de amenajare a casei

09 January of 2019

În orice domeniu, în general, albul semnifică fie puritate, fie pace. În ceea ce privește mobila din lemn masiv, un domeniu în care albul a devenit un real trend în ultimii ani, această nuanță nu exprimă nimic altceva decât eleganță și stil la superlativ. Iar cum știm că tu ești o femeie stilată, în pas cu moda, care iubește tot ceea ce inspiră eleganță, ne-am gândit să ne oprim un pic atenția asupra câtorva piese de mobilă din lemn masiv chic, în nuanțe de alb, care ne-au atras recent atenția pe site-ul Alberta Casa.

De ce Alberta Casa? Pentru că acesta este, în opinia noastră, unul dintre magazinele speciale de mobilă din lemn masiv de la noi din țară, care se adresează celor mai exigente cerințe în termeni de calitate, design și contemporaneitate. Cum am ajuns să descoperim acest site? În urma unui scurt research pe Internet, știind că femeile sunt pasionate de tot ceea ce înseamnă frumos – de la fashion la beauty, de la artă la travelling, și până la… industria Home & Deco.

Cum se explică acest lucru? Ei bine, spune-mi unde locuiești ca să-ți spun cine ești! Cu alte cuvinte, nu doar îmbrăcămintea, make-up-ul sau tabieturile unei femei reflectă personalitatea acesteia, ci și modul în care își amenajează propria locuință, alături de calitatea pieselor de mobilier sau decorative. Iar cum nouă ne place să fim puse în valoare cu orice ocazie și prin orice mijloc, iată 3 sugestii în materie de mobila din lemn masiv care vor vorbi de la sine despre tine și micul tău univers de acasă:

  1. Mobilă din lemn masiv pentru dormitor ”Timeless White”

mobila alba

Acest set de mobilă din lemn masiv de culoare albă, realizat la comandă special pentru tine, este compus din elementele de bază ale unui dormitor de vis: pat matrimonial, noptiere, comodă și dressing. Albul impecabil și atemporal, după cum sugerează și numele setului, îți va da senzația de plutire ori de câte ori te vei așeza în pat după o zi lungă și obositoare. În plus, cea mai intimă cameră din locuința ta va arăta astfel exact ca în reviste, iar tu te vei putea mândri cu un dormitor la fel de chic ca tine.

  1. Mobilă din lemn masiv pentru baie ”Natura”

,,Albul murdar’’ este doar o expresie atunci când vine vorba de mobilă din lemn masiv pentru baie în această nuanță, întrucât efectul vizual creat va fi unul cât se poate de luminos, primitor și spațios. Să recunoaștem: cele mai frumoase băi sunt cele mobilate în nuanțe de alb sau cât mai naturale. Iar micul tău spa cu siguranță merită un astfel de ”styling”. În plus, deoarece pretențiile tale nu se reduc doar la design, ci și la calitate și funcționalitate, lemnul masiv din care este fabricat acest set de mobilier e tratat cu lacuri poliuretanice care îl vor proteja în timp de umiditatea specifică unei băi.

  1. Mobilă din lemn masiv pentru bucătărie ”Duo”

Poate nu ești tocmai o expertă în bucătărie, iar gătitul nu este punctul tău forte, dar să fim sincere: bucătăria are farmecul ei. Fie că aici îți savurezi în fiecare dimineață cafeaua sau stai la masă cu prietenele, această încăpere nu trebuie nici ea neglijată din punct de vedere stilistic. Iar în acest sens îți recomandăm, bineînțeles, tot un set de mobilier în nuanțe de alb și bej/grej. Astfel, te vei simți fancy chiar și ,,la cratiță’’ sau atunci când pur și simplu îți prepari cafeaua.

 

Sursa: Adserving iAgency.ro

Comments

comments

culori pentru canapele

Previous:

Top 5 culori pentru canapele și colțare

Next:

Viață de cățel – Îngrijire corectă, igienă impecabilă

You may also like

Post a new comment