A apărut ediția de mai 2020 a revistei Ioana!

07 May of 2020

Nu rata ediția de mai a revistei Ioana, din 7 mai la puncte de difuzare a presei din întreaga țară!

Chiar dacă încă nu avem libertatea deplină de a ne mișca, ultima lună de primăvară se anunță proaspătă și înmiresmată, fiind un motiv extraordinar să ne ocupăm de noi și de tot ceea ce ne face plăcere.

De aceea, ți-am pregătit articole superinteresante despre incredibila putere binefăcătoare a trandafirilor în materie de cosmetică, despre cele mai frumoase lacuri de unghii pe care trebuie să le încerci, despre trendurile propuse de creatorii de modă și despre culoarea-surpriză cu ajutorul căreia vei crea senzație.

Vorbim apoi despre „face yoga“, un sistem inedit de principii care îți poate schimba viața, dar și despre cum să-ți construiești oaza ta de relaxare de care ai atâta nevoie. Nu am uitat nici de importanța sportului, de aceea te invităm să citești un material practic despre exercițiile fizice ce pot fi făcute în sufragerie, astfel încât tu să îți păstrezi silueta de invidiat.

În plus, discutăm despre ce înseamnă să te îndrăgostești și cât durează sexul (un subiect pe care-l vei găsi extrem de incitant). Facem după aceea și un inventar al celor mai dezirabile aplicații pentru femei, de descărcat pe smartphone, și ne trezim toate simțurile aflând despre sinestezie, un nou trend în arta culinară, care promite preparate deosebit de delicioase.

Nu degeaba spunea George Bernard Shaw că „nu există dragoste mai sinceră decât cea pentru mâncare!“.

Și nu uita! Mai poți citi revista și în format electronic, pe Magzter, iar abonamentele pentru versiunea tipărită pot fi achiziționate de AICI.

Comments

comments

revista ioana

Previous:

A apărut ediția de aprilie 2020 a revistei Ioana!

revista ioana

Next:

A apărut ediția de iunie 2020 a revistei Ioana!

You may also like

Post a new comment