A apărut ediția de iunie 2020 a revistei Ioana!

04 June of 2020

Nu rata ediția de iunie a revistei Ioana, din 4 iunie la puncte de difuzare a presei din întreaga țară!

Venirea verii trebuie sărbătorită ca la carte, acum este timpul pentru relaxare, pentru vacanțe și pentru prieteni și familie.

De aceea, îți propunem să începi noul sezon cu un ritual de frumusețe ce izvorăște din natură, apoi să-ți îndrepți atenția către cele mai fanteziste rochii propuse de marile case de modă.

Citește neapărat povestea Alexandrei Baranyi despre origami și Japonia și delectează-te cu cea a Simonei Laiu despre autentica ie românească. Cele două protagoniste sunt o adevărată sursă de inspirație pentru femeia modernă. Raluca Zenga îți povestește cum este viața în Dubai și cum și-a petrecut ea pandemia acolo alături de copii și departe de soț.

Iar pentru că soarele strălucește mai frumos ca niciodată, ai grijă de alunițe și de sănătatea ta în perioada caniculară.

Și, nu în cele din urmă, ne-am gândit că ți-ar surâde o vacanță de vis, de aceea am scris despre munții Apuseni, o zonă care vrăjește cu peisajele sale pe oricine.

Și nu uita! Mai poți citi revista și în format electronic, pe Magzter, iar abonamentele pentru versiunea tipărită pot fi achiziționate de AICI.

Comments

comments

revista ioana

Previous:

A apărut ediția de mai 2020 a revistei Ioana!

revista ioana

Next:

A apărut ediția de iulie 2020 a revistei Ioana!

You may also like

Post a new comment