Nu rata ediția de februarie 2020 a revistei Ioana!

05 February of 2020

Nu rata ediția de februarie 2020 a revistei Ioana, din 5 februarie la puncte de difuzare a presei din întreaga țară!

În luna dedicată iubirii vorbim despre dragoste, dar și despre subiecte care interesează orice femeie modernă. Cum să-ți îngrijești genele în patru pași, care sunt produsele cosmetice pe val, cum purtăm jeanșii în combinații inedite sau care este piesa-cheie a sezonului sunt doar câteva dintre propunerile redactorilor noștri pentru tine.

Apoi, îți arătăm cum a atins succesul internațional o româncă care a reinventat paharul de vin, dar și cum reușește să facă lumea mai bună arhitectul de origine iraniană Omid Ghannadi, cunoscut datorită emisiunii „Visuri la cheie“.

În plus, pentru că suntem mereu bucuroși de oaspeți, facem împreună cele mai bune și mai sănătoase deserturi: prăjituri cu nuci. N-am uitat nici de timpul liber, așa că te invităm să fie în revistă, fie pe site-ul nostru un articol interesant despre Biertan, un sătuc transilvănean plin de magie și istorie.

Ne ocupăm și de sănătate, amintindu-ți că pentru o memorie de invidiat trebuie să-ți schimbi stilul de viață, iar noi îți spunem cum poți să faci asta.

Comments

comments

 
abonamente revista ioana

Next:

Profită de reducerea de 20% la abonamentul Ioana!

You may also like

Post a new comment