A apărut ediția de aprilie 2020 a revistei Ioana!

09 April of 2020

Nu rata ediția de aprilie a revistei Ioana, din 9 aprilie la puncte de difuzare a presei din întreaga țară!

Sărbătorile pascale aduc bucurie în casele românilor, de aceea, pentru mai multă voie bună te invităm să ne fii alături, citind revista Ioana.

De pe copertă ne zâmbește Adela Diaconu, care ne spune într-un superinterviu despre cele patru profesii care i-au împlinit viața și pe care le face cu multă pasiune și dăruire.

Apoi, profită de timpul liber și află cum poți să te vopsești singură acasă, care sunt beneficiile untului de cocos, un produs cosmetic ce se poate întrebuința în fel și chip, pe ce culori trebuie să mizezi când îți reorganizezi garderoba și de ce să alegi ținutele lejere.

Vorbim și despre o scriitoare româncă, cu o viață de roman, care mai crede încă în poezie, dar și despre frumoasa familie a Adelei Popescu și planurile ei de viitor.

Am scris pentru tine și ce să faci acasă ca să nu te plictisești în timpuri de coronavirus, dar și ce metode avem ca să ne creștem imunitatea.

În plus, ți-am pregătit un supermeniu de Paște și un interviu despre tradiții culinare cu nimeni altul decât chef Nicolai Tand.

Întreaga redacție îți urează să ai sărbători tihnite și sănătate cât cuprinde, că-i mai bună decât toate!

Și nu uita! Mai poți citi revista și în format electronic, pe Magzter, iar abonamentele pentru versiunea tipărită pot fi achiziționate de AICI. În plus, poți comanda această ediție online, iar noi ți-o vom livra prin curier – găsești AICI mai multe detalii.

Site-ul revistei și pagina de Facebook îți stau mereu la dispoziție, dacă vrei să afli lucuri interesante sau să intri în legătură directă cu noi. 

Comments

comments

revista ioana

Previous:

Nu rata ediția de martie 2020 a revistei Ioana!

revista ioana

Next:

A apărut ediția de mai 2020 a revistei Ioana!

You may also like

Post a new comment