Interviu fulger cu Aurelian Rash – colorist si hairstylist

01 August of 2018

Interviu fulger cu Aurelian Rash – colorist și hairstylist. Aurelian Rash a răspuns la câteva întrebări, ne-a dat sfaturi și ne-a făcut câteva confesiuni.

  1. Esti hairstilistul lui Pavel Bartos. Cum e Pavel atunci cand nu apare la TV?

Pavel Bartos, cel care ma „enervează” deoarece intarzie la programare, vrea sa-l tund repede și bine? J)) E același Pavel Bartoș de la televizor, e un om extraordinar. Carismatic, respectuos, muncitor, plin de umor și energie. M-am obișnuit cu el, și el cu mine, ne stim de peste 10 ani si suntem prieteni.

  1. Ce alte pasiuni mai ai?

Sunt pasionat de pescuit, da, este acel moment și loc in care eu sunt liniștit, departe de agitația salonului, în care eu pot trai prezent momentul unei noi idei sau al unui nou proiect. Imi place sa citesc de la beletristică pana la dezvoltare personala. Filme (in special documentare) și, surprinzător, ajung și la sala de fitness.

  1. De unde te informezi in ceea ce priveste tendintele fiecarui an in materie de culoare, dar si de tunsori?

Trăim într-o lume a vitezei, informațiile se gasesc pe site-uri de specialitate, canale media ale marilor branduri, seminarii și cursuri. În seminarii și cursuri gasesc o sursă excelenta de informații, deoarece există acel contact direct cu formatorul.

  1. Care sunt cele mai importante aspecte atunci cand o clienta ajunge in salonul tau?

Rock this hair, salonul meu, este un spațiu cu bun gust, simplu, special creat pentru a oferi o atitudine pozitivă celor care ne trec pragul. Este un loc al poveștilor, un loc intim, zen, cu decorațiuni ce seamănă mai degrabă a casă, de fapt asta mi-am dorit, clientul să se simta ca la el acasă. Spațiul nu este incarcat cu produse, nu avem materiale promoționale, postere, banere sau ce se mai găsește prin alte saloane. Sunt doar 3 scaune, deoarece pentru mine și pentru echipa mea contează cel mai mult confortul emoțional al clientului și relaxarea lui. Este un VIP room.

  1. Care sunt lucrurile in care crezi in viata?

Bunul simț, onestitatea, respectul, iubirea și familia.

6. Ce te motiveaza sa fii mai bun decat ceilalti?

Ma interesează sa devin mult mai bun și mult mai informat (cel putin o ora pe zi caut noi tehnici, culori sau diferite trucuri), să muncesc mult mai mult, sa-mi îmbunătățesc stilul.

 

 

Comments

comments

Previous:

Tatuajul cu henna, eleganță orientală

Next:

Un picior foarte ușor…

You may also like

Post a new comment