Ingrijirea pielii de la A la Z, Ce este cel mai important sa stii!

30 May of 2016

Dacă vreți să arătați bine, nu uitați că fiecare părticică a corpului are nevoie de îngijire. Ingrijirea pielii de  la A la Z, Ce este cel mai important sa stii! 

Mâini de catifea
Din cauza frigului, mâinile sunt adesea uscate și crăpate. Dacă nu le-ați îngrijit cum se cuvine, acum este timpul să o faceți. Pentru rezultate imediate, aplicați o cremă pe bază de parafină și mănuși de bumbac. În felul acesta crema intră bine în piele și își face rapid efectul.

Îngrijirea coatelor
Coatele crăpate sunt extrem de inestetice. Chiar dacă dvs. nu le vedeți, cei din jur le vor remarca. Așa că nu uitați să le acordați atenția cuvenită. Pielea moartă se elimină cu ajutorul unui peeling ușor atunci când coatele sunt înmuiate în apă. Apoi se aplică (de preferat în fiecare seară) o cremă foarte hidratantă pe bază de parafină sau de glicerină.

Picioare 
frumoase
Fermă și catifelată – așa trebuie să arate pielea de pe picioare. Dacă vreți să arătați bine în costumul de baie, trebuie să vă pregătiți din timp! Pe lângă exercițiile fizice regulate, tratamentele cu creme anticelulitice vă pot fi de folos (dacă le utilizați constant). De asemenea, aplicarea unei creme hidratante este obigatorie.

Ten de vis – ingrijirea pielii cele mai importante reguli

La început de primăvară, răsfățați-vă tenul cu un tratament cosmetic complet. Acesta trebuie să includă un peeling, o mască de față (aleasă în funcție de tenul pe care îl aveți) și, bineînțeles, o cremă. Pentru pielea din jurul ochilor, extrem de sensibilă, cremele și gelurile speciale, cu ingrediente antiinflamatoare, sunt cele mai indicate. Măștille cu gheață relaxează ochii obosiți.

Decolteul & spatele
Pielea de pe decolteu, gât și spate nu trebuie neglijată în ritualul de îngrijire. Încercați băile cu ingrediente aromate și binefăcătoare – acestea relaxează și revigorează pielea. Apoi, pe pielea umedă, aplicați un ulei de corp. Veți simți imediat diferența. 
Și pentru că frumusețea vine și din interior, înainte de culcare beți un ceai de plante cu efect calmant.

Pedichiură 
impecabilă
Încălțămintea de iarnă nu este deloc prietenoasă cu picioarele noastre. Bătăturile sunt cele mai frecvente probleme. Pentru a le elimina, piatra ponce este o soluție simplă și la îndemână. Nu uitați de unghii! Curățați-le și piliți-le astfel încât să aibă un aspect îngrijit.

 

 

Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Previous:

15 trucuri geniale pentru par

bronz de durata

Next:

Cum îți pregătești pielea de plajă. 5 sfaturi pentru un bronz frumos și de durată

You may also like

Post a new comment